5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PUKLO DRUGARSTVO: Već duže vreme ne komuniciram sa Kokezom!

Objavljeno: 29.09.15 u 10:20

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezda Terzić istakao je da već duže vreme ne komunicira sa bivšim potpredsednikom kluba Slavišom Kokezom.

On je u izjavi za Sport rekao da je do toga došlo zbog različitih vizija po kojima bi crveno-beli trebalo da se razvijaju i izađu iz krize.

– Tačno je da već duže vreme nemam komunikaciju sa Kokezom. Distancirali smo se, ali ne vidim tu ništa čudno. I pre napuštanja kluba Slaviša je retko dolazio na stadion, osim na sastanke Upravnog odbora. U pitanju je različita vizija vezana za Crvenu zvezdu – istakao je Terzić.

Podsetimo, predsednički izbori u Crvenoj zvezdi zakazani su za 11. oktobar.

0
0
5 Komentara
  1. Lopov, lopova uvek oseti—–znas ti ko sam ja, znam ja ko si ti—Hej hajde dodji mi djevojko devojcice, i ukradi mi sve —***INDIRA RADIC*** za dve osobe —hahahahahahaa

    0
    0
    Odgovori
  2. i to se desava : da komentare o MANIPULACIJI, LAZIMA I PREVARAMA … NE objavljuijete ?! pa u ove smisljene lazne scenarije…iz zvezde , VISE NIKO NE VERUJE. da se sa glavnih tema o zvezddi skrene : DUGOVI, NOVA ZADUZENJA, UPLATE – ISPLATE , NAMESTANJE REZULTATA I UTAKMICA PO CELOJ LIGI … OD PRVOG KOLA PA DO KRAJA PRVENSTVA … PRVAK JE ODREDJEMN i EKIPE KOJE CE LIGU DA NAPUSTITE … da im se NE desi : kao u proteklim godinama , da zbog namestanja utakmica za rad zvezde iz lige ispadne klub prijatelja te iste zvezde … piali ovo ili ono … objavljivali komentare ili NE … nacija zna za sve radnje i ko iz njih stoji …

    0
    0
    Odgovori
  3. Ližu se njih dvojca bez ikakvih problema, ništa se vi ne brinite… Baca se malo prašina u oči zbog krađa na svim onim tekmama…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ali si zato DOBIO NOVOG „DRUGA“ u LIKU i „delu“ PEDJE AZDEJKOVICA, po „toploj“ Dzajinoj „preporuci“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter