3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN BISER: Kakav Čelsi, Murinjo ne zna ni ko sam!

Objavljeno: 28.09.15 u 11:11

Nakon eliminacije od Kairata iz Lige Evrope, Crvena zvezda ubacila je u petu brzinu.

Klub iz Ljutice Bogdana melje svoje rivale i redom gazi na putu ka novoj šamoionskoj tituli, a „zlatni Orlić“ iz ekipe Grofa Božovića, Marko Grujić, jedan je od najboljih igrača svog tima iako ima tek 19 godina.

On je na meču sa Novim Pazarom postigao prvenac u dresu voljenog kluba, a tokom leta šuškalo se da se nalazi čak i na radaru Čelsija.

Međutim, iako mladom fudbaleru imponuje interes fudbalskog velikana, on čvrsto i sa obe noge stoji na zemlji i nema nameru da zbog svojih igara ili medijskih spekulacija poleti prerano i previsoko.

– A, Murinjo možda i ne zna ko sam – skromno kaže Marko Grujić.

Ovaj momak, ipak, ne negira da bi jednog dana voleo da obuče dres londonskog giganta. Ipak, ka „Stamford Bridžu“ ne planira da krene direktno, već „čarter letom“ preko nekog manjeg kluba u kojem bi dobio minutažu i priliku da se dodatno usavrši kao fudbaler.

– Teško je zaigrati u Čelsiju kao mlad fudbaler, sigurno će moj sledeći klub biti manji od londonskog. Bolje je da se krene drugim putem, kao što je uradio Nemanja Matić – napominje Grujić, prenosi Informer.

Vezista crveno-belih još jednom je potvrdio da nema nameru uskoro da napušta stadion „Rajko Mitić“.

– Da, planiram da ostanem do 2017. godine. I šef nam je rekao da bi voleo da ostanemo svi ako osvojimo titulu. Ipak, nećemo da gledamo previše daleko – podvukao je Marko Grujić.

On je istakao da je imao ponude Hamburga i Investicionog fonda koje je odbio kako bi crveno-beli na njegovom transferu bolje zaradili.

– Hamburg je poslao ponudu pre Mondijala na Novom Zelandu, ostala je na stolu i posle šampionata. Odbio sam da idem u Nemačku. Stigla je zatim i ponuda investicionog fonda, sa opcijom da kasnije odem u Čelzi – poručio je Grujić.

0
0
3 Komentara
  1. Ove vesti o transferima kapiram kao kupujem – prodajem oglase klubova.
    Plati se oglas, da ti neki indijanac smara javnost i diže cenu izmišljenim pričama i hvalospevima. Kao Rajko, koji je bio tražen od svakog velikog kluba Evrope, pa je na kraju ipak najbolja ponuda bila iz Izraela, gde sada prima golove sa 30m. Neverovatno je kako jedan Izraelski klub ima veći budžet od Reala, Barce, Čelsija, PSG i ne znam kojih još klubova koji su ga hteli… Evo ga sada copy – paste, oglas za novog biserka…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter