0
Odbojka

EP ZA ODBOJKAŠICE: Nova maksimalna pobeda Srbije

Objavljeno: 27.09.15 u 19:42

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije upisala je i drugu pobedu na Evropskom prvenstvu u Holandiji i Belgiji pošto je u meču 2. kola grupe D koja je smeštena u Ajndhovenu savladala Češku sa 3:0, po setovima 25:20, 25:23, 25:22.

U meču koji je trajao sat i 25 minuta izabranice Zorana Terzića su dominirale od starta pa do samog kraja odnsono ni u jednom trenutku se nije postavljalo pitanje pobednika.

Poptuno očekivano najubojitija u napadu u našem timu bila je Tijana Bošković sa 19 poena, Brankica Mihajlović je poentirala 14 puta, a Milena Rašić i Jelena Nikolić po osam. Sa druge strane Aneta Havličkova je bila najopasnija pošto je 13 puta nadmudrila našu odbranu.

Srbija poslednji meč grupne faze takmičenja igra u ponedeljak od 20 sati protiv Rumunije, ali već sada je jasno da će osvojiti prvo mesto u grupi odnosno obezbediće plasman u četvrtfinala bez borbe u baražu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter