1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: OFK Beograd bolji od kombinovanog Spartaka za beg iz opasne zone!

Objavljeno: 26.09.15 u 16:56

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su na svom stadionu ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 2:0 (1:0) u prvom današnjem meču 11. kola Superlige Srbije. 

Strelci za “romantičare“ bili su Dekanović u petom i Jovanović u 86. minutu sa bele tačke.

Ipak, u centru pažnje ovog meča jeste potpuno neočekivani sastav Subotičana. Naime, Spartak je na terenu imao većinu igrača koji praktično nisu igrali od početka sezone. Standardni prvotimci Janošević, Milić, Torbica, Kovačević, Milošević, Makarić bili su van protokola, dok su mesto na terenu našli Marko Klisura, Ermin Alić, Nikola Banjac, Dimitrije Tomović, koji do sada nisu igrali u Superligi Srbije u ovoj sezoni.  

Zanimljivo, tri sata pre početka utakmice na Fejsbuk stranici Sindikata fudbalera Nezavisnost objavljen je status: „

– Dobijamo veliki broj poruka vezano za utakmicu OFK Beograd – FK Spartak, uglavnom nas svi obaveštavaju o velikom padu kvote za ovu utakmicu… Ne treba unapred donositi zaključke ali treba obratiti pažnju.

Ovo je vrlo važna pobeda OFK Beograda koji je sa tri boda pobegao iz opasne zone i sada ima devet bodova, dva manje od Subotičana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Super liga Srbije, 11. kolo

Subota:

OFK Beograd – Spartak 2:0 (1:0)
(Dekanović 5, Jovanović 86 penal)

18.00 Crvena zvezda – Novi Pazar
19.00 Radnik – Javor

Nedelja:

15.00 Borac – Vojvodina
15.00 Rad – Metalac
15.00 Radnički Niš – Jagodina
16.00 Voždovac – Partizan

Petak:

Čukarički – Mladost 0:1 (0:1)
(Jovanović 35′)

[/stextbox]

 

0
0
1 Komentara
  1. Zasto ne napisete u kom sastavu je Spartak igrao i koliko je pala kvota na pobedu ofka na ovoj utakmici? Da li ce neko konacno stisnuti petlju i pisati o liku i delu zvezdana terzica i sta taj kriminalac radi u srpskom fudbalu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter