9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN: Nova praksa u fudbalu, ‘Bože pravde’ pred svaki meč

Objavljeno: 24.09.15 u 11:51

Fudbalski klub Partizan rešio je da uspostavi novu praksu u sprskom fudbalu po kojoj bi klubovi intonirali himnu republike Srbije „Bože pravde“ pred svaki duel.

Shodno gore navedenom, čelnici crno-belih su već počeli sa konkretnom akcijom, pa su tako svi oni koji su gledali novi kiks „Parnog valjka“ sa Radom mogli da čuju tonove himne republike Srbije pred start meča.

– Partizan želi da ustanovi novu praksu, da intoniranjem državne himne sve učesnike u domaćem prvenstvu podseti na tradiciju i dignitet Srbije. To će naš klub nastojati da uvede kao praksu kojom ćemo se svi ponositi – stoji u saopštenju Partizana.

Fudbaleri Partizana i Rada su na početku meča izašli u majicama na kojima je pisalo „Ja volim Srbiju“.

0
0
9 Komentara
  1. .!. XXAAXXAA .!. IMA NEKE SIMBOLIKE U SVEMU, ZAR NE..!!! .!. XXAAXXAA .!. Pravda predstavlja vrednosno nacelo RASPODELE koliko dobara i koliko tereta treba dati subjektima drustvenih odnosa. Obzirom na to da raspodelu, preko ZAKONA vrsi DRZAVA, evidentno je da izmedju PRAVDE i PRAVA postoji neraskidiva VEZA !! U NASEM SLUCAJU PREDSTAVNICI TRENUTNIH ORGANA KRSE ZAKON (samim tim nisu DOBRI PREDSTAVNICI …) STAVLJAJUCI NARODNA „DOBRA“ SAMO NA ZIRO RACUN JEDNOGA KLUBA, A NAUSTRB DRUGOG, STVARAJUCI, „SLUCAJNO“ ILI NAMERNO SUKOB U NASEM DRUSTVU I STAVLJANJEM U NERAVNOPRAVAN I NEPRAVEDAN POLOZAJ SD PARTIZAN !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Нека се управа побрине да поправи игру на терену. Химна је светиња, али оно што се дешава на терену није фудбал.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter