0
Odbojka

FOTO: OSS

EP: Terzić objavio spisak odbojkašica

Objavljeno: 23.09.15 u 18:41

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić odredio je danas sastav tima za učešće na prvenstvu Evrope, koje od 26. septembra do 4. oktobra zajednički organizuju Holandija i Belgija.

Srbija će na predstojećem šampionatu igrati u D grupi, u Ajndhovenu, sa selekcijama Nemačke, Češke i Rumunije, a Terzić se opredelio za sledećih 14 odbojkašica:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Tehničari: Maja Ognjenović (Hemik Police, Poljska), Bojana Živković (Ankara, Turska)

Korektori: Ana Bjelica (Hemik Police), Tijana Bošković (Vizura)

Libera: Silvija Popović (Volero Cirih, Švajcarska), Suzana Chebić (Targovište, Rumunija)

Blokeri: Milena Rašić (Vakifbank Istanbul, Turska), Stefana Veljković (Hemik Police), Jovana Stevanović (Pomi Kazalmađore, Italija), Mina Popović (Crvena zvezda)

Primači: Jelena Nikolić (Azerail Baku, Azerbejdžan), Brankica Mihajlović (Hisamicu Springs, Japan), Tijana Malesević (Serijer Istanbul, Turska), Bjanka Buša (Vizura)

[/stextbox]

Srpske odbojkašice putuju u Ajndhoven u četvrtak ujutro, a prvi meč igraju u subotu od 18 sati protiv Nemačke.

Sutradan u istom terminu na programu je utakmica protiv Češke, a u poslednjem kolu D grupe, u ponedeljak od 20 sati, Srbija se sastaje sa Rumunijom.

Ostali učesnici prvenstva Evrope su Holandija, Italija, Poljska, Slovenija (A grupa, Apeldorn), Belgija, Turska, Mađarska, Azerbejdžan (B, Antverpen), Rusija, Hrvatska, Bugarska i Belorusija (C, Roterdam).

Pobednici grupa izboriće direktan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane ekipe igrati u osmini finala.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter