0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ HVALI: Mario Baloteli se ponaša uzorno

Objavljeno: 22.09.15 u 10:10

Srpski šef struke Milana, Siniša Mihajlović, bio je izuzetno zabrinut kada je ovog leta na „San Siro“ stigao napadač Liverpula Mario Baloteli.

Nije bivši fudbaler Crvene zvezde, Rome, Lacija, Sampe i Intera brinuo o fudbalskim kvalitetima napadača čiji kvalitet nikada nije bio sporan.

Kao i svi treneri klubova u kojima je Baloteli igrao i Miha je brinuo samo o jednom: hoće li „Super Mario“ uspeti da ohladi uzavrelu glavu. 

Ako je verovati rečima Siniše Mihajlovića, u tome je uspeo.

– Znam kakav je Baloteli bio sa 17 godina, a sada opet s njim sarađujem kada ima 25. Ne znam kako se u međuvremenu ponašao. Njegovo ponašanje je sada uzorno, uvek pokušavam da ga ohrabrim da daje sve od sebe – rekao je Siniša Mihajlović.

– Hoće li početi sutrašnju utakmicu? Još uvek nisam odlučio, videćemo kakvi će momci biti ujutru i ko će imati pravi osećaj za igru.

– Moraćemo da nametnemo svoju igru. Jako poštujem Udineze i njihovog trenera, ali oni su u ovom trenutku pod određenim pritiskom – dodao je Mihajlović.

– Ako budemo igrali onako kako znamo i ponovimo nastup iz poslednje dve utakmice, jako ćemo im otežati situaciju. Važno je da napadamo, ali ne smemo zanemariti ni svoje obrambene zadatke – podvukao je bivši selektor Srbije.

 Milan naredni meč igra sa Udinezeom u utorak od 20:45 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter