0
Tenis

FOTO: STARSPORT

EKRANIZACIJA: Amerikanci snimaju film o Viktoru Troickom

Objavljeno: 22.09.15 u 11:21

Srpski teniser Viktor Toricki našao se u centru pažnje pošto se ovih dana u Beogradu snima film o njegovoj životnoj priči.

Kao što je dobro poznato, Troicki je, nakon ulaska u sam vrh svetskog tenisa, doživeo suspenziju nakon koje je uspeo da se vrati i da beleži sjajne rezultate.

Sve to inspirisalo je američku TV kuću „Tenis kanal“ da napravi dokumentarni film o životu srpskog igrača.

– To je kraći dokumentarac. Gledao sam i ostale igrače kako su se snašli kada su o njima snimali film. Jako je zanimljivo, autori kreću od najranijeg detinjstva, od dečačkih dana. Biće pokriveni i počeci. Moji prvi teniski koraci. Dosta je zanimljivo. Tražili su mi dosta materijala, odnosno fotografija i video kaseta iz vremena kada sam počinjao – kazao je Viktor Troicki za Sportski žurnal.

– Dosta je lepih uspomena. Zaista je zanimljivo. To je koncept koji nisam video da postoji u ostalim sportovima. Visoka je produkcija, momci su maksimalno profesionalni. Odrađuju sjajan posao – podvukao je Vikor Troicki.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter