8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Živković besneo, Šaponjić se hvatao za glavu, Bugarin pokrivao dresom, nemoćan i Saša Ilić

Objavljeno: 20.09.15 u 22:53

 Nije evropski tim onaj koji dobro igra u evro-takmičenjima, a u domaćem prvenstvu ‘kašlje’ iz kola u kolo.

Partizan je odigrao samo 0:0 protiv Radničkog iz Niša, čime sada zaostaje čak 10 bodova u odnosu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu. Vrlo loše izdanje izabranika Zorana Milinkovića, još jedno u nizu, ostavilo je traga i na njihovim licima.

Andrija Živković je besneo, Ivan Bandalovski se pokrivao dresom, Ivan Šaponjić se hvatao za glavu, a Saša Ilić nemoćno širio ruke.

 Evo kako je to izgledalo na samom terenu:

 

0
0
8 Komentara
  1. Svako ima razlicito misljenje. Ali licno mislim da je mnogo bolje praviti dobre rezultate u evropi nego u nasoj ligi koja je mnogo ispod tog nivoa da se ne lazemo. Zvezdi ne preostaje trenutno nista drugo nego da po svaku cenu juri to prvo mesto. A to sto Partizan trenutno nije glavni favorit za osvajanje domaceg prvenstva zbog bodovnog zaostatka, ko da je to u prvom planu, mada nista nije iskljuceno jer je prvenstvo tek pocelo. Nek ide samo Partizan sto dalje u Evrotakmicenjima, ne moramo ni mi svake godine da osvajamo domacu ligu. Ja sam zadovoljan kako igraju. Napred Partizan!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve dok se forsira mali Saponjic znamo vec i od koga od napada nema nista ljudi imamo Trujica na klupi koji je babaroga za nasu ligu , SAPONJIC NAPOLJE !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter