0
Evrokupovi

FOTO: Maccabi Tel Aviv

RAJKOVIĆ OTKRIO: Pričao sam sa Ivanovićem i Matićem posle utakmice…

Objavljeno: 19.09.15 u 13:08

Srpski golman, pojačanje Makabija, Predrag Rajković, preboleo je poraz od 4:0 od Čelsija, u prvom kolu Lige šampiona.

– Pričao sam sa Matićem i Ivanovićem posle utakmice. Čestitali su mi na transferu. Pitali su me kako mi je u Makabiju, kako sam se snašao. Obojica su mi savetovali da ne smem tragično da shvatim što smo ubedljivo izgubili – rekao je Rajković, a prenosi Goal.

Mora se dalje…

– Jeste da smo izgubili utakmicu, ali sve smo to nekako preživeli zajedno i nije bilo većih problema. Osećaj pripadnosti u klubu je neverovatan. Znali smo da su jači. Šta je, tu je. Idemo dalje. Ne mogu sad da klonem, jer sam primio golove od igrača koji spadaju među najbolje na svetu.

U izraelskom klubu sarađuje sa Slavišom Jokanovićem, koji mu mnogo pomaže.

– Super sam se snašao, igrači su me baš lepo prihvatili. Sviđa mi se jako i mesto u kojem živim. Što se Jokanovića tiče, odličan je trener. Pravi je pedagog, koji se nekad i zeza sa nama, ali kad se radi onda moramo da budemo krajnje ozbiljni. Verujem da ću ovde još više napredovati – zaključio je Rajković.

Kako je rajković skrivio penal na već spomenutom meču možete pogledati OVDE, kao i jedan od primljenih golova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter