2
Evrobasket

SUKOB INTERESA: Neverovatan izbor sudija za večerašnje polufinale!

Objavljeno: 18.09.15 u 19:22

Čudna odluka FIBA o izboru arbitara za večerašnji duel Srbije i Litvanije, s obzirom da se zna da je Španija prvi finalista Eurobasketa.

Verujemo da će vas iznenaditi, kao što je i nas, informacija da je u sudijskoj trojci za večerašnje polufinale između Srbije i Litvanije španski arbitar Emilio Perez Pizaro, ako se zna da upravo Španija čeka pobednika tog duela u velikom finalu.

Pored njega u sudijskoj trojci biće još i Letonac Olegs Latiševs i Turčin Emin Mogulkoč, ali se očekuje da će baš Španac biti glavni arbitar, pošto je i na prethodnih sedam utakmica ovogodišnjeg Eurobasketa bio na čelu sudijskih trojki.

Podsećanja radi, upravo Emilio Perez Pizaro napravio je najveću grešku u dosadašnjem toku šampionata kada je u trećem kolu grupe D priznao koš Meta Lodževskog iako je vreme isteklo i iako je gledao snimak kako bi doneo ‘pravu odluku’.

Belgija je tada pobedila upravo našeg večerašnjeg protivnika Litvaniju, koja takođe neće biti zadovoljna njegovim delegiranjem za večerašnje polufinale od 21 sat. Nadajmo se da Perez neće želeti da kompenzuje tu grešku u pojedinim momentima utakmice.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter