1
Evrobasket

LIL VIDEO SRPSKE BISERE: Vanja Marinković i Boriša Simanić oduševili u ‘Ol-star’ meču

Objavljeno: 18.09.15 u 18:30

Vanja Marinković i Boriša Simanić su učestvovali u utakmici najboljih mladih igrača do 18 godina odigranom na stadionu u Lilu.

Igrači Partizana i Crvene zvezde predstavljali su Srbiju na revijalnoj utakmici najboljih mladih košarkaša u Evropi. Mladi šuter Vanja Marinković postigao je čak 17 poena i bio jedan od najzapaženijih igrača na parketu grandioznog stadiona u Lilu.

– Nije bitno koliko sam dao, malo mi je žao što smo izgubili, ali je ovo ipak Ol-star. Velika mi je čast što sam u krugu od 24 igrača. Bilo je mnogo bolje tokom Francuska – Španija i zbog ambijenta, a i zbog utakmice, koja je zaista bila za anale. Teren je super i ceo stadion… Baš je dobro – prokomentarisao je Vanja Marinković posle meča.

Izdanak Zvezdine škole košarke sedamnaestogodišnji Boriša Simanić, koji je prethodne dve godine proveo razvijajući se u FMP-u, a sada je prekomantovan u prvi tim Crvene zvezde.

– Očekujem da napredujem pre svega. Igraću tu verovatno u prvom timu Zvezde, treniraću… Danas protivnici nisu bili ništa jači. Najviše mi se od svih dopao Vanja – uz osmeh je rekao mladi Simanić koji je na ovom meču postigao šest poena.

Posle Nenada Miljenovića, Vase Micića i Aleksandra Cvetkovića pre četiri godine, odnosno Radeta Zagorca i Nikole Jokića pre dve godine na Eurobasketu u Sloveniji, ovime je nastavljena tradicija učešća mladih srpskih košarkaša na ovom meču.

0
0
1 Komentara
  1. Doktore, dovedi Marinkovića da nam igra u B timu i da donosi peškire prvotimcima kada budu igrali Evroligu!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter