4
Domaći fudbal

ZAJEDNICA SUPERLIGE SRBIJE: Pohvale za Crvenu zvezdu i Novi Pazar

Objavljeno: 15.09.15 u 18:55

Izvršni odbor zajednice fudbalske Superlige Srbije na današnjoj sednici u Beogradu konstatovao je da se takmičenje odvija uspešno, kao i da su prisutni pozitivni pomaci u kvalitetu igre i organizaciji utakmica. 

Istovremeno su kritikovane negativne pojave na stadionima koje se odnose na uvredljiva skandiranja i pirotehniku na osnovu čega su članovi Izvršnog odbora zauzeli jedinstven stav za preduzimanje mera odgovornosti po ovom pitanju.

Takođe, pohvaljena je organizacija 149. večitog derbija kao i organizacija utakmica i ponašanje gledalaca u Novom Pazaru.

Konstatovano je da su na 13 od ukupno 16 stadiona klubova Superlige postavljeni reflektori i istaknute su pohvale za Javor, Mladost iz Lučana i Radnik iz Surdulice, koji su u kratkom roku osvetlili svoje stadione, uz uverenje da će i stadioni OFK Beograda, Rada i Spartaka u predviđenom roku dobiti reflektorsku rasvetu.

0
0
4 Komentara
  1. Ja koliko znam Partizan je zbog bakljada i topovskih udra dobijao suspenzije, a ne pohvale. Neverovatno koja histerija turaka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Srbijo , ko sve tebe u nekakvim forumima-udruzenjima … od privrede, preko politike, kulture i … predstavlja … ??? za sve ovo sto nam se u sportu desava … posebno u klubskoj kosarci i fudbalu … ovo saopstenje … je vise nego SRAMOTA u proteklih 9 kola . igra se samo za zvezdu na jedan do sada najbrutalniji nacin … ko bese ono zaduzen za regularnost ispred FSS ??? a ko je u zajednici … ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter