0
Evropske lige

NEMANJA MATIĆ: Osećamo se loše, ne znamo šta se dešava…

Objavljeno: 13.09.15 u 12:51

Fudbaleri Čelsija od starta nove sezone ne samo da ne izgledaju kao tim koji brani šampionsku krunu, već deluju kao ekipa kojoj će uslediti grčevita borba za opstanak u elitnom društvu.

Loš start sezone, čini se, za „Londonske Plavce“ neće se skoro zaustaviti, a kriza je nastavljena porazom na Gudison parku od Evrtona sa 3:1.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić, inače strelac jedinog gola Čelsija na ovom meču, zatečen je novom sramnom partijom svog kluba.

– Naravno da nismo zadovoljni rezultatima. Svi su tužni zbog novog poraza i osećamo se veoma loše. Nalazimo se u teškom momentu i za nas nije normalno da imamo samo četiri boda iz pet utakmica“, poručio je Matić za klupski sajt.

Uprkos svemu viđenom, Matić je uveren da Čelsi nije zaslužio poraz od „Karamela„.

– Gledao sam snimak utakmice i mogu da kažem da nismo zaslužili da pobedimo, ali je remi bio najpravedniji. Moramo naporno da radimo kako bismo se vratili u formu iz prošle sezone. Ne znam šta nam se dešava, ali dobro je sto u nekoliko dana igramo protiv Makabija i Arsenala jer bi pobedama vratili poverenje navijača – podvukao je Matić.

Posle pet kola u Premijer ligi, Čelsi ima svega tri boda i nalazi se na poražavajućem 16. mestu, dva mesta iznad opasne zone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter