4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Ne poznajem ljude iz nove uprave, to su ‘napredni’ Partizanovci

Objavljeno: 13.09.15 u 09:34

Legendarni i bivši trener KK Partizan, Duško Vujošević, izjavio je da ne poznaje novo rukovdstvo crno-belih.

Trofejni stručnjak gostovao je na TV B92 u emisiji „24 sata sa Zoranom Kesićem„.

– Ne znam te ljude u novoj upravi. Verujem da su partizanovci i to „napredni partizanovci“. Sportski motivi nisu presudili da ja budem smenjen, to je svima jasno. Klub je ucenjen da neće da dobija sponzorstva, osim kompanije NIS koja je ostala verna Partizanu. Izgubili smo mnogo sponzora, a onda je rečeno da ih neće biti dok sam ja trener. Ljudi su poklekli pred tim ucenama – rekao je Vujošević.

Vujošević je naglasio i da mu ni na kraju pameti nije da se bavi politikom, a onda je izabrao idealnu petorku Partizana koju je trenirao.

– U toj petorci bi se našli Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Žarko Paspalj, Vlade Divac na četvorci iako mu to nije prirodna pozicija i Nikola Peković – istakao je Vujošević.

Iskusni košarkaški stručnjak naglasio je da pomno prati dešavanja na Evropskom prvenstvu i poželeo je izabranicima selektora Aleksandra Đorđevića da se u Srbiju vrate sa medaljom.

0
0

4 Komentara

  1. Vređati Vujoševića je ozbiljan posao u Srbiji,čudi me da takvi komentari prolaze.Da bi se postiglo barem nešto u životu treba raditi i stvarati.Neko izabere da vređa misleće ljude.Treba podsetiti da je Duško Vujošević u košarci od polovine 1980-tih,da od tih godina postiže uspehe.Taj destruktivni poriv nije iz sporta on je politički generisan i produkovao je veliku štetu našem društvu poslednjih 25 godina.Sportsko rivalstvo ne treba prekidati uvredama a još manje političko-finansijskim krahom u kome je KK Partizan.Ovo što se dogodilo bilo je moguće na samo jedan način,da se klub finansijski oslabi i na to je Vujošević upozoravao svih ovih godina,pa poslušajte samo Danilovića posle osvajanja titule 2013,već tada je rekao da može da stavi ključ u klub.

    0
    0
    Odgovori
    • Ставите га за тренера фудбалског клуба ! Шта фали !? 90.000 евра за казне ! Еј,па то један просечан мученик у Србији за три године не може да заради! Иди бре у Црну гору па нек ти они плаћају твоје безобразлуке !

      0
      0
      Odgovori
  2. Hoće neko ovog idiota više skloniti sa vesti!
    Uzeo čovek 500000 eura zadužio Partizan na 7 god.kao oprostio 90.oooe.Koja demagogija i laž!
    Bolje ga malo pročešljajte šta je radio i petljao

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter