11
Košarka

FOTO: STARSPORT

SPORAZUM: Vujošević oprostio Partizanu deo dugovanja

Objavljeno: 11.09.15 u 16:59

Duško Vujošević potpisao je sporazum sa KK Partizan, potvrdio je njegov zastupnik Miodrag Ražnatović. 

– Duško Vujošević, klijent Agencije BeoBasket, potpisao je danas sporazum sa KK Partizan, kojim su regulisana sva sporna pitanja – naveo je Ražnatović na Tviter.  

Još uvek se ne zna šta je tačno Vujošević dogovorio sa Partizanom, ali prema pojedinim informacijama, oprostio je deo dugovanja, dok je takođe pristao da mu veći deo bude uplaćen u ratama. 

Tvit DV

0
0

11 Komentara

  1. Zamolicemo manju grupu ljubitelja KK Trula Kobila iz Zeleznika da se ne upusta u estetske diskusije…onaj ko ima Ćokija, debelog patuljka Vesića, Kokezu i ine ne bi trebalo da sebi dozvoljava da sudi o bilo cijem izgledu , a narocito karakteru..razumemo , sad vec visedecenijske, frustracije i nemoc ali ipak…

    0
    0
    Odgovori
  2. Izbor fotografija prilikom objavljivanja tekstova daje nam do znanja da ste neobjektivni i da zastupate odredjene interesne zone.

    0
    0
    Odgovori
  3. Davitelj je oprostio partizanu kazne koje je sam dobio a partizan placao!! dok je igrace koji su oprastali polovinu svoga duga nazivao izdajnicima ,,,a sam trener od sve svoje ljubavi prema partizanu naplati sve!! sta vise sa kamatom,,ljubav prema grobarima je CUDO!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije on nista oprostio niti bih, vec je samo opomenut da sve one kazne mora da plati, tehnicke pa bacanje i skidanje sakoa, e sada neka vidi koliko mu je to inacenje i divljastvo isteralo pata iz dzepa….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter