0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ADEM LJAJIĆ: Manćini me je ubedio da pređem u Inter

Objavljeno: 11.09.15 u 08:25

 Reprezentativac Srbije rekao je da mu nije bilo teško da donese odluku kada se pojavila mogućnost da pređe među ‘nero-azure’.

 Inter je jedno od najvećih pojačanja dobio u sam smiraj prelaznog roka i to iz redova rivala Rome. Srpski reprezentativac Adem Ljajić sa oduševljenjem je prihvatio poziv da zaigra u plavo-crnom dresu.

– Drago mi je da je transfer realizovan pre završetka prelaznog roka. Imam priliku da igram za veoma jaku ekipu i da napredujem zajedno s njom. Naravno da je bilo teško da odem iz Rome, ali sam razgovarao s Manćinijem i on me je ubedio da pređem u Inter – rekao je Ljajić, a prenosi ‘Skaj Italija’.

 Takođe, veoma ga raduje ponovna saradnja sa Stevanom Jovetićem, još jednim bivšim igračem beogradskog Partizana.

– Igrali smo zajedno u Fiorentini i super smo se slagali, on je moj dobar prijatelj, kao brat. Što se tiče Juventusa, osvojio je poslednje četiri titule, to je veliki tim, međutim, mi ćemo ići korak po korak i videćemo gde ćemo biti na kraju – objasnio je Ljajić.

U ‘gradu mode’ raste tenzija, pošto se u nedelju od 20:45h igra ‘Derbi de la Madonina’ između Intera i Milana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter