9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Šangaj Šarks

EVROLIGA MU NIJE BILA IZAZOV: Nesuđeno pojačanje Zvezde otišlo u Kinu

Objavljeno: 05.09.15 u 12:30

Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde iz NBA lige karijeru će nastaviti u Kini.

Kako prenosi poznati košarkaški reporter Dejvid Pik, Ej Džej Prajs će karijeru nastaviti u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, to jest u klubu Šangaj Šarks. Prajs je ovog leta bio na meti Crvene zvezde, ali do realizacije transfera nije došlo. Amerikanac je u karijeri igrao za Indijanu, Vašington, Minesotu, Klivlend i Finiks.

0
0
9 Komentara
  1. Nema veze, čeka Dulo samo da novac od prodaje narkotika uđe u klub, pa će ti ponuditi ugovor tri puta veći od tog u Kini. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S . SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE !

    0
    0
    Odgovori
  2. I opet prica stara, kompleksasi lece komplekse citajuci vesti koje se njih uopste ne ticu, zar im nije jasan naslov i sama rec EVROLIGA sa kojom oni vise nemaju dodirnih tacaka!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg, cuo covek od DIVCA, DANILOVICA, PEKOVICA za STUBOVE SRAMA I VESTACKU MUTANT ZLO TVOREVINU i GAZDU IM AZILA-COKIJA i OTIS’O ZA KINU DA JEDE PSE i MACKE, A NE DA PASE TRAVU S’MRAKane i GLEDA PP-APARAT U VITRINI KK Sanatorijum… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter