28
AdmiralBet ABA Liga

DA LI ĆE ‘BOMBA’ ODJEKNUTI KALEMEGDANOM: Bivši košarkaš Barselone na pragu dolaska u Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.15 u 20:15

Košarkaški klub Crvena zvezda uskoro bi mogao da dobije poslednje inostrano pojačanje ove sezone.

Reč je o Dešuanu Tomasu, bivšem košarkašu Barselone koji je bez ugovora. Amerikanac ima 24 godine, prošle sezone je sa uspehom nastupao za Katalonce, a letos je pokušao da pronađe NBA angažman. Kako u tome nije uspeo postao je slobodan agent, a kako prenosi Alo, Crvena zvezda se prva javila.

Tomas igra na poziciji tri, ali ga pored dobrog šuta karakterišu snaga i skok, te može da pokrije i „četvorku“. Da li će posle Skorcijanitisa, Tompsona, Mekela i Nastića crveno-beli dres obući još jedan Amerikanac videćemo u narednih sedam dana…

(Izvor: YouTube/MORX5000)

0
0
28 Komentara
  1. Ocigledno doktori iz FK i KK teraju sprdnju sa postenim i vrednim narodom Srbije. Dok nam veliki vodja otima od plata i penzija, da izvlacimo drzavu iz bede , dotle doktori sa podebelim dosijeima samo sto ne kazu postenom i osiromasenom narodu u lice —-Sta hocete moze nam se–. Da li je to slika postene i razvijene Srbije zbog koje ja kao penzioner patim i jedva sastavljam kraj sa krajem—–da li se za takvu Srbiju borimo . Umesto da veliki vodja takve doktore smesti tamo gde im je mesto i vrati sve ono sto su opljackali—a nije malo i na taj nacin izvlaci drzavu iz bede , ovako indirektno podrzava kriminal i mafiju direktno u sportu .Ali nicija nije gorela do zore i samo suncev sjaj nema svoj kraj sve ostalo ima kad-tad.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav je zvezda brend,nemojte se vise sramotiti sa tim..Postojite cele 2 godine…Partizan je za vas uvek bio sila i bice pa makar igrali i u cetvrtoj ligi…Smesni ste cigani,procete kao Vk klub…Pozajmljivacemo vam igrace da se ne ugasite….

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja ne verujem da nase transfere vise prate grobari od nas hahahaha sta ti je kompleks od institucije. Zvezda ponos postene Srbije i najveci brend na balkanu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter