28
AdmiralBet ABA Liga

DA LI ĆE ‘BOMBA’ ODJEKNUTI KALEMEGDANOM: Bivši košarkaš Barselone na pragu dolaska u Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.15 u 20:15

Košarkaški klub Crvena zvezda uskoro bi mogao da dobije poslednje inostrano pojačanje ove sezone.

Reč je o Dešuanu Tomasu, bivšem košarkašu Barselone koji je bez ugovora. Amerikanac ima 24 godine, prošle sezone je sa uspehom nastupao za Katalonce, a letos je pokušao da pronađe NBA angažman. Kako u tome nije uspeo postao je slobodan agent, a kako prenosi Alo, Crvena zvezda se prva javila.

Tomas igra na poziciji tri, ali ga pored dobrog šuta karakterišu snaga i skok, te može da pokrije i „četvorku“. Da li će posle Skorcijanitisa, Tompsona, Mekela i Nastića crveno-beli dres obući još jedan Amerikanac videćemo u narednih sedam dana…

(Izvor: YouTube/MORX5000)

0
0
28 Komentara
  1. Grobari uzivali ste 15 godina u kosarci i fudbalu ne obaziruci na onu staru „tocak se okrece“. Sad cekajte jedno 200 godina da se opet tocak okrene u vasu korist ne bi li se malo radovali. Ako vas ne ugase do tada. I imate jednu babu u Paragama, dajte joj 200 din i kukajte njoj a ona ce vas saslusati pola sata!

    0
    0
    Odgovori
  2. hvalim ti boze sto je nas vlada svatila da jedan klub koji osnovan o Zagrebu trebao tamo da i ostane,,a srpski klub da se pomaze!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dok drzava daje pare i navlaci kompanije da im budu sponzori lako je dovoditi pojacanja.A premijer priznao zvezdi se daje vise novca…Kakva je to drzava nekom majka nekom maceha a sve od para naroda.Kakva je to drzava u kojem se klub ugasi postane fmp obisu mu sve dugove jer ne postoji krenu od nule i opet postanu isti klub onaj sto nepostoji,tako se pravi pravna drzava a plate i penzije smanjio da bi njima nepostojecima dao…

    0
    0
    Odgovori
    • Ahahahahahahaha,sada vam je drzava maceha a do pre tri godine vam je bila i majka i otac,i baba i deda.Tada nije bilo bitno sto se drugi klub gasi,nego su se pravili kokteli za Dodika koji vas je filovao parama.Tada je Boris stezao misice i to je sve bilo kul,a kada neko dodje da gleda Zvezdu onda se kopaju oci.Tada su davane nenormalni ugovori igracima koji tek treba da se afirmisu,Misko je sve lepo objasnio skoro na prvoj.Sada ste nasli da budete posteni,ne ide to bas tako lako kako ste vi zamislili.

      0
      0
      Odgovori
  4. On bi bio verovatno najvece pojacanje Zvezde ove sezone a i zadnjih nekoliko godina…medjutim ne verujem da jedan takav igrac moze da dodje u zvezdu…mislim da ce se umesati neki od veceih klubova kao Olimpijakos,CSKA,Fener ili neki tim tog ranka

    0
    0
    Odgovori
  5. Jaooj doktore pa šta im radiš, kako im samo prskaš po faci…. Uzmi malog Marinkovića iz patlidžana, treba nam ekonom, a onog Murića MC Stojana da briše parket kada budu plivali Zagrepćani. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter