14
Košarka

FOTO: STARSPORT

NA PROBI: Nekada je igrao u Zvezdi, sada dolazi kod Vujoševića na brušenje?! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.15 u 13:49

Budući na totalnu konfuziju u KK Partizan i besparicu, jasno je da će Duško Vujošević morati da dovede neafirmisane igrače i da stvara tim za budućnost.

Na probu kod Vujoševića biće i plejmejker Vasilije Janjetović, saznaje Mondo. Reč je o igraču rođenom 1996. godine, visokom 195 centimetara. Može da igra i na dvojci.

Prošle sezone je prvo igrao Juniorsku ligu Srbije za Slodes, a početkom godine je otišao u Španiju, u Viljarobledo. U pitanju je bio klub četvrte lige. 

Janjetović je igrao u mlađim kategorijama Crvene zvezde i OKK Beograda, ali i u Americi.

Bio je na širim spiskovima mlađih nacionalnih reprezentativnih selekcija, ali nije dobijao šansu da ode na veliko takmičenje.

Izvor: YouTube, Regeneracom sports

Što se vesti iz partizana tiče, poslednje su bile o Vujoševićevom udesu…

0
0

14 Komentara

  1. @Czbg decko nasi su male mace naspram covica u kk i terzica u fk. Oni su jedini drzavni lopovi ili lopovi pid drzavnom kapom. Da drzava ne krade obicne gradjane ukidanjem dela penzija i plata nebi imali ni kk i fk zazo o.lopovluku cutite. Tako cete biti pametniji sem ako ne mislite da ljudi veruju u price vasih funkcionera i vlade srbije

    0
    0
    Odgovori
    • Dobra vam je drzava bila za vreme Bokija i Ivice kada su vas punili dolarima i evrima,bila je vam je dobra i pre toga dok vas je vas pocasni predsednik Mirko gurao,dok je pravio Zemunelo a narod se na ulici otimao za hleb i mleko.Tada je sve bilo posteno i dobro a danas nista ne valja.

      0
      0
      Odgovori
      • Tvoje ime nije Mare. Tvoje ime nije Mare. Tvoje ime nije Mare. Tvoje ime nije Mare…. Da ponovim to 100 puta i pomislićeš da nisi Mare? Taj isti Boki ti je spasao klub i doveo Gasprom. Neka nama Vučić dovede Gasprom za istu lovu i nećemo ga pljuvati. A, da, vi ste cigani, pljuvaćete i Vučića sutra, kad neko drugi bude na vlasti. Što se tiče Zemunela, ko je vama napravio (iskopao) rupu 60 i neke godine? Isti taj gladni i zedni narod…

        0
        0
        Odgovori
        • Ma kakav bre Gasprom,kao sto rece 100 puta izgovorena laz postaje istina,time se isto bavi i vas voljeni Guru koju godinama odbija da pokaze papire poslovanja kluba i to vas je kostalo licence za evroligu!!!Gasprom su doveli kada su iz Zvezde izvukli i zadnji dinar i napravili dug od par desetina miliona evra koji se pojavio preko noci.Evo vama dug od par desetina miliona evra i ugovor sa gaspromom,da li bi tada bio zadovoljan ili bi i dalje pljuvao po drzavi?Sto se tice gladnog naroda,mogu ti reci da su devedesetih bili mnogo gladniji neko kada se kopala Marakana.

          0
          0
        • koliko ostrascen moras biti da tvrdis kako je dug cz u fudbalu napravio bilo ko osim vasih legendi. nemoj molim te, mlatiti praznu slamu da je partizanu izmakla licenca za euroligu zbog netransparentnog poslovanja. partizan nema pare, a pare nema zbog toga sto premijer ove drzave nije drzavnik vec navijac. nikada zvezda u kosarci nije pala na ovako niske grane, mislim finansijski, da ne moze da dovede krstenog kosarkasa kao partizan danas. kad ste to ostali bez igraca, sa sve samim anonimusima?

          0
          0
        • Koliko moras biti ostrascen da bi tvrdio da je vas dug u kosarkaskom klubu napravio bilo ko drugi osim vasih legendi?A sto se tice niskih grana igrali smo mi i ukupno sa sest igraca i skidali su nam koseve,zato kao sto bi ti rekao nemoj mlatiti praznu slamu!!!

          0
          0
      • Ja ne tvrdim da je dug u KK Partizan napravio bilo ko drugi osim naše uprave. To je ciganska paranoja na delu, mnogo si mi nešto nervozan kad nemaš argumente za raspravu. Tvrdim samo da je zahvaljujući vlasti Partizan ostao bez novca što se Zvezdi nikad nije dešavalo. Drugo, i kad ste završavali sa 4 igrača, to je bilo pre 20 godina, a ne za vreme Tadića. Treće, naš je dug 4 miliona, dakle 4 puta manji od vašeg kojeg je pojela maca. Mi ćemo naš dug vratiti, hoćete li vi vaš? Taj UPPR je pljačka poverilaca. Da li bi ti pristao na to da ti neko duguje 100 dinara a vrati ti 2,5 din, promeni ime, pa se još posle toga razmeće i troši nemilice? KK Partizan plaća kamate na kamatu, a FK CZ ne poštuje ni reprogram reprograma poreza a dovodi 567 pojačanja. Kad ste vi bili sa igračkim kadrom koji ne poznaje ni šira familija? Pored toga, Partizan je, a to moraju priznati i takvi kao što si ti, u košarci daleko veći klub Zvezde i velika je šteta uništavati svesno takav klub.

        0
        0
        Odgovori
  2. @grobar do koske
    Kad cete vi grobari do koske da shvatite da vam je u kk bila a i jos uvek je lopovksa druzina, pa gde su vam pare od prodaje desetina igraca? Ali ne, verujte vi vasem duhovnom vodji! pozz od zvezdasa

    0
    0
    Odgovori
    • Razumio bih da ovakav komentar ostavi navijač OKK Beograda, recimo, ali navijač Crvene zvezde ili ILR, više se ne zna kako se zovete, nakon svih silnih prevara i krađa u SD Crvena zvezda, stvarno je previše. Uživate 70 godina sve moguće privilegije od strane države i dalje vam nije po volji, hoćete još. Dokle?

      0
      0
      Odgovori
      • Mi uzivamo privilegije ,a vama tri premijera, u zadnjih 20 god , u upravi JSD. I sve zivo osvojiste.. Dobili ste na poklon od drzave Banjicu ,JNA ,Teleoptik ,uselili vas u Pionir .. A Zvezda u svim sportovima se gasila ili pred gasenjem.. O cemu ti pricas ?

        0
        0
        Odgovori
  3. GROBARI, SVI U AKCIJU ZA SPAS KK PARTIZAN, 1 OD NACINA: SAV NOVAC KOJI JE OSVOJEN ULASKOM U LIGU EVROPE PREBACITI NA RACUN KK PARTIZAN, DA GA BAGRA NE BI POKRALA, A SVETINJA CE DA ZIVI VECNO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter