14
AdmiralBet ABA Liga

POJAČANJE: Plejmejker stigao u Beograd na potpis s Partizanom! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.15 u 10:14

Košarkaški klub Partizan nalazi se verovatno u jednoj od najtežih situacija od svog osnivanja.

Ekipa je nedavno ostala bez predsednika Predraga Danilovića koji je podneo ostavku, na funkcionere se vrši pritisak da „oteraju“ trenera Duška Vujoševića, ali su crno-beli, čini se, ipak uspeli da pronađu kvalitetno pojačanje za narednu sezonu.

Naime, kako saznaju Naše novine, u Beograd je stigao Edi Sinadinović, 27-godišnji plejmejker koji je visok 193 centimetra i koji je u prestonicu Srbije doputovao na potpis ugovora sa klubom iz Humske.

Ovaj rođeni Leskovčanin navodno bi trebalo uskoro da uskoro završi sve detalje oko potpisa ugovora. Sinadinović dolazi iz grčkog PAOK-a u kojem je proveo drugi deo prethodne sezone.

FOTO: inpaok.com
FOTO: inpaok.com

 

On je prve košarkaške korake načinio u Zdravlju iz Lekovca gde je 2005. počeo sa karijerom prvotimca. Usledio je odlazak u Mašinac iz Kraljeva, epizoda u makedonskom MZT, Ovče Pole, hrvatskom Džoli iz Šibenika, nastupi za AEK iz Argosa, mostarski Zrinsjki, estonsku Valgu, da bi se potom preselio u Rumuniju gde je branio boje Piteštija i Mureša iz kojeg je prešao u PAOK.

U solunskom klubu je Sinadinović prosečno igrao po 17,4 minuta po meču i beležio 7,2 poena.

(youtube: Petar Zlatanovic)

0
0
14 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter