2
Evropske lige

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Neću da pričam o Baloteliju i sudijama

Objavljeno: 24.08.15 u 09:51

Fudbaleri Fiorentine nadigrali su Milan pošto su u nedelju uveče trijumfovali na Artemio Frankiju sa 2:0.

Nakon susreta šef struke „Rosonera„, Siniša Mihajlović nije želeo previše da se obazire na suđenje, iako je njegov tim zaradio crveni karton, budući da je Eli ranije morao na tuširanje.

– Nikada ne razgovaram o sudijama i svi to dobro znaju. Utakmica je bila izblansirana, imali smo prilike za gol. Nakon isključenja odmah smo se upustili u trku sa njima i nismo imali uspeha u tome. U drugom poluvremenu pokušali smo da odgovorimo, ali nismo uspeli. Fiorentina je pobedila zasluženo – kazao je Mihajlović.

– Sve što smo mogli da uradimo pogrešno na sredini terena, uradili smo. Nismo ispoštovali neki dogovor iz svlačionice. Sve je tako jednostavno: nismo odigrali dobro. Izgubili smo meč na sredini terena. Takođe, treba napomenuti da je Fiorentina igrala jako dobro. Komparirajući sa prošlom sezonom, oni su promenili sistem, tako da smo morali dodatno da radimo kako bismo bili ravnopravni. Ne treba ovo da nas poremeti, zato što su utakmicu prelomili detalji. Ali, mogli smo bolje – smatra Mihajlović

On se posle toga osvrnuo i na medijske spekulacije da bi Mario Baloteli mogao da pojača tabor Milana.

– Ne želim da razgovaram o igračima sa kojima nisam sarađivao. Nisam ni upoznao Balotelija. On može da razgovara samo sa čelnicima kluba – kazao je Mihajlović.

– Kada izgubite meč ne možete da budete zadovoljni. Viola je zaslužila trijumf, ali i to je fudal. Ne smemo sada da ispadnemo s koloseka. Moramo dalje. Nismo bili dobri pre starta šampionata, a nismo ni postali dobri preko noći. Pokušaćemo da pobedimo u narednom meču – istakao je Mihajlović, prenosi Goal.

0
0

2 Komentara

  1. Mihajlovic je slab trener,jos slabiji psiholog!Ono sto je juce prikazao Milan protiv Fiorentine je dokaz njegovog neznanja,improvizacijama kojim je unistio i reprezentaciju Srbije.Potrosio je 55 miliona eura za Bertolacija? i Romanjolija,jedan los igrac,drugi nedokazan u seniorskoj konkurenciji,za te pare je trebalo da dovede dva postena beka koji znaju sem da trce da upute i centarsut i jedno ofanzivnog vezistu koji ce doturati lopte za Adrijana i Baku.On pored zivih Meksesa i Aleksa na poziciji stopera gura Elija,kako je zavRsio videlo se juce,da nije bio Lopez izgubili bi 6-7:0Sve u svemu brzo ce odleteti sa klupe Milana,kad su mogli legende Sedorf i Inzagi odletece i on.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
    • Moram da se samo nadovezem na ovo Lopez … imao je tri odbrane na srecu, a 3x vise gresaka zbog kojih je i prosle godine Milan placao na utakmicama ….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter