16
Košarka

MRŠAVA PODRŠKA VUJOŠEVIĆU: Za sada malobrojan ‘miting’ u Humskoj (FOTO)

Objavljeno: 23.08.15 u 12:02

Navijači Partizana u znak podrške Dušku Vujoševiću organizovali su okupljanje ispred severne stribine stadiona u Humskoj ulici, a simbolično su ga zakazali u „pet do dvanaest“.

Međutim, na svega desetak minuta do početka događaja pojavilo se svega desetina navijača iako su u hiljadama na internetu potpisivali peticiju #ZaDuleta.

Čini se da je apel Vujoševića da navijači i dalje pružaju podršku klubu i timu bez obzira ko bude na čelu uneo određenu zabunu među navijačima.

Podsećamo da je za ponedeljak zakazana Skupština kluba, a da je predsednik Partizana Predrag Danilović najavio da će definitivno napustiti tu funkciju.

0
0

16 Komentara

  1. Ma,koga vise oni zanimaju…neznam zasto i objavljujete vesti o propalim klubovima sa trenirima psihopatama,koje jos poneki i podrzavaju…zamislite tek kakvi su to likovi i kakvog mentalnog sklopa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa kako vas nije sramota vise ovih naslova,izbacite sliku od 11 sati i kao mrsava podrska..pa je l stvarno toliko mrzite Partizan?

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije Vas sramota,objavite slike od 10.00h i napišete mršava poseta. Slepci,a gde su slikali onda ovi iz Blica,Kurira i Mozzart portala…..Koliko ste jadni.

    0
    0
    Odgovori
  4. Koliko para dobijate za ovakve tekstove? Objavite ako smete moj komentar koji sam ostavio pre ovoga. Nema prevare nema lazi zaboravili ste da postoji interneet. Ovim cete samo izgubiti ljude koji prate vase novine koje su pristrasne. A mozda to i zasluzujete jer pate dobijate od vlasti tako da vam citaoci ni ne trebaju. Jadni ste

    0
    0
    Odgovori
  5. koji ste vi novinari moralni gmizavci pa to je trasno! veci ste BOTovi od svih BOTova!

    Dule Grobari su uz tebe, placeni navijaci i placeni novinari NE!

    0
    0
    Odgovori
  6. Malo morgen mrsava,ovo sto ste objavili je slika od 9 sati ujutro.Objavite sliku od 11.55h pa da vidite koliko ima ljudi i koliku podrsku ima Dule.
    Nema gde da se stane ispred stadiona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter