1
Evropske lige

ŽOZE MURINJO: Nisam zadovoljan ni Matićem ni Ivanovićem

Objavljeno: 22.08.15 u 08:31

Fudbaleri Čelsija na jako loš način započeli su takmičenje u novoj sezoni u kojoj ispred sebe imaju težak zadatak: da odbrane šampionsku krunu u Premijer ligi.

U prva dva kola engleske lige tim sa „Stamford Bridža“ upisao je tek jedan jedini bod, a na taj način su stigli do najgoreg starta sezone u poslednjih 17 godina. Jasano, bio je to dovoljan razlog da se popale svi alarmi.

– Nisam zadovoljan ničijim učinkom. Nisam zadovoljan formom Ivanovića, Kejhila, Terija, Aspilikuete, Azara, Fabregasa, Matića – istakao je Murinjo i dalje nastavio u istom tonu:

– Nisam zadovoljan ni svojom formom jer sam ranije imao bolje rezultate nego sada – kaže kontroverzni Portugalac.

Murinjo u narednom kolu gostuje ekipi Vest Broma i ne krije da će biti zadovoljan isključivo sa tri boda.

– Idemo u teretanu svakodnevno kako bi smo se osećali bolje. Išli sam dva puta nedeljno, ali sada nam je potrebno više akcije – kaže Murinjo.

– Ono što smo radili na treninzima jeste da smo gledali više video materijala, radili jače, trenirali više – poručio je Murinjo.

– Imamo jedan bod iz dva meča. Nisam nimalo zadovoljan. Ja sam isti kao drugi: ili sam zadovoljan kao ostatak ekipe, ili sam nesrećan kao i oni – poručio je „Gospodin Posebni„.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter