1
Evropske lige

HIT REAKCIJA: Zlatan Ibrahimović ‘popio suknjicu’, izraz njegovog lica otkriva više od reči (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.15 u 10:29

Napadač Pari Sen Žermena, Zlatan Ibrahimović, već duže od deceniju jedan je od najboljih navalnih igrača Evrope i sveta.

Reprezentativac Švedske balkanskih korena svojevremeno je slavu stekao urenebesnim „slalomom“ u dresu Ajaksa, kada je promešao gotovo kompletnu odbranu rivala, „bacio“ golmana na travu, a onda rutinski rešio situaciju.

Antologijskih golova Ibrakadabra je imao na pretek: u dresu Intera je „niundžicu“ petom ubacio loptu u gol. Koju godinu kasnije, antologijskim makazicama sa gotovo polovine terena lobovao je golmana reprezentacije Engleske

I takvih momenata sabrao je na pretek tokom svoje karijere uradivši brojne druge stvari koje mogu upasti u kategoriju „lepih za oko“. Ono čega se, međutim, Ibrahimović nije nagledao, jeste kada ga protivnici „šalju po burek“.

Međutim, u poslednjem kolu Lige 1 u kojem je njegov PSŽ sa mršavih 1:0 pobedio Monpelje, a kako Ibrahimović reaguje kada mu protivnici probace loptu kroz noge, evo kako reaguje.

 

A video posted by Goalna (@goalnaofficial) on

 
(video: Instagram, goalnaofficial)

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter