10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLA LUČIĆ: Privilegija je igrati u najvećem klubu na Balkanu kakav je Partizan!

Objavljeno: 21.08.15 u 17:35

Crnogorski košarkaš Nikola Lučić koji se nalazi na probi u Partizanu istakao je da se nada da će se izboriti za ugovor sa crno-belima.

Momak rođen pre 18 godina u Herceg Novom u najtreofejniji srpski klub je došao kao slobodan agent posle dve neuspešne sezone u Bilbau. Sada se sa ostalim novajlijama bori za „mesto pod suncem“.

– Drago mi je što sam dobio priliku da se dokažem. Mislim da na ovim prostorima nema boljeg kluba od Partizana za kvalitetan napredak igrača. Svaki trening koristim na pravi način kako bih što više napredovao – rekao je Lučić za Vjesti, a preneo je B 92.

Mladi košarkaš vredno trenira i dokazuje se, a još uvek nije poznato kada će trener Partizana Duško Vujošević odlučiti ko ostaje, a ko odlazi.

– Tu sam do daljeg. Nema nekog roka do kada ću trenirati sa Partizanom. Radim i trudim se da opravdam poziv koji sam dobio, jer imam šansu da zaigram u klubu koji ima veliku tradiciju – rekao je Lučić, koji igra na poziciji krila.

Nikola Lučić se ne opterećuje dešavanjima u taboru crno-belih, jer kako kaže fokusiran je samo na košarku.

– Uopšte se ne opterećujemo tim pričama, maksimalno smo fokusirani na obaveze na terenu, jer na te stvari ne možemo da utičemo – zaključio je Lučić.

0
0

10 Komentara

  1. Auu,sine,pa tebi odmah isprali mozak ili ga nisi ni imao.Cuj ti njega,na Balkanu,hahahaha.Sta su tada Olimpijakos,Panatinaikos,Cibona,Jugoplastika,Zvezda a ako i Turke racunamo,nece biti ni u samom vrhu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Očigledno ne živimo jer ti si u tripu da ima većeg. Nema a i da ima vjeruj vi niste ni među deset najvećih. Pa ko je čuo za vas?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter