26
Košarka

FOTO: STARSPORT

GROBARI KRENULI U AKCIJU: Pokrenuta peticija za ostanak Vujoševića u Partizanu (FOTO)

Objavljeno: 21.08.15 u 10:24

Povodom sve češćih najava da će se nova uprava KK partizan zahvaliti na saradanji treneru Dušku Vujoševiću navijači kluba iz Humske su odlučili da ne sede skrštenih ruku već su krenuli u akciju.

Naime, tokom jutra je na poznatom sajtu peticije24.com pokrenuta akcija skupljanja potpisa za podršku iskusnom stručnjaju pod nazivom „Za Duleta“. U obrazloženju piše:

– Svedoci smo pokušaja da se legenda kluba mučki otera iz Partizana. Podrška Dušku Vujoševiću! Recite NE bagri koja hoće da ga smeni!

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Za nešto više od sat i po vremena od pokretanja peticije već je skupljeno oko 100 potpisa, a kako vreme bude odmicalo i više navijača crno-belih bude čulo za ovu akciju nema sumnje da će taj broj rapidno iz minuta u minut rasti.

Saznajte i na koji način nova uprava, koja bi tek trebalo da bude izabrana, želi da se reši Vujoševića i ko mu je od sada već bivših saradnika prvi okrenuo leđa.

0
0

26 Komentara

  1. Dulo ostani nije isto sa tobom ili bez tebe drati jadnike. Zanimljive su ti i konferencije samo da ne traju po tri sata. Drevni vanzemaljci su krivi za sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. Goxy a jesi li ti srbin ili cigan i ko vas je stvorio i dao ime zvezda cetnici ili partizani e goxy zagorcicu mali nauci da PEKA DAPCEVIC i KOCA POPOVIC nisu zagorci vidi se da si cigan slabo obrazovan i nenacitan odmah u vecernju skolu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ja sam Srbin al vidim da ti nisi cim ne znas da Hrvati zovu Srbe cigani..pitaj oca informisi se a pogkedaj i istinu,sto je Bobek vasa legenda ispricao o istoriji jsdp..psssst

      0
      0
      Odgovori
  3. -NAVIJACICAMA KKCZ-VI STE „idealni, osecajni, obrazovani ljudi“ koji su razorili jedan zanimljiv svet, da bi sagradili novi, ALI U SVOJOJ GLAVI, SA ISTIM SRAMNIM CRVENO-BELIM BOJAMA, ALI DRUGIM LICNOSTIMA I PRICAMA… .!. XXAAXXAA .!. … DV SE PITA: KAKO DA IZBEGNE NOVI PROCES ZBOG DUGOGODISNJE SEKSUALNE ZLOUPOTREBA NAD BLUDNICOM..??!!!… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Musavi vidis kako doktor je.e hahaha ispale vam oci od silovanja i kmecanja hahaha niste ni svesni sta vam sledi..KATANAC

      0
      0
      Odgovori
  4. NA TVOM PUTU DA OPET BUDES PRVI, LEDJA TI CUVAJU DECA TVOJE KRVI !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
      • Krcunovci paraziti drzavni sta ste delije ili cigani bijete se u grudi za cetnistvo a krcun lisii zivota djenerala mihajlovica ozna udba db ceo vek namecete da ste stub srbstva a sve pljujete srbsko enver hodza vam kumovao ime ispred tita u albaniji a krcun brze bolje prihvatio dali ste se ikad upitali sto ste stalno skandirali mi smo cigani najjaci .. ej cigaaniii .

        0
        0
        Odgovori
        • Sve je purgeru bolje od 32.Zagorske,predsednika Franje…osnovani u Zagrebu,fuzionisani u Laktasima a privremeni boravak u Bg..hahahaha CRObari

          0
          0
        • Informisi se zasto vasi Hrvati vicu Srbima cigani..mi se ponosimo time a ti svojim Hrvatima?

          0
          0
  5. Covek je prevazidjen u svemu trazi svoja potrazivanja a od igraca trazi da se odreknu licemerje totalno gura nas u jugoslovenstvo i komunizam gde su ljudi u borbi od komunista i milosevicevog rezima bili prebijani sakacenji ubijani idi covece u tivat tamo jos vole tita jugoslaviju i komunizam nisi ti vujosevicu partizan vec je partizan od tebe napravio trenera skolovao si se u najboljem klubu imao praksu u najboljem klubu sad je vreme da treniras neke druge velike klubove i ovo steceno znaje preneses njima.

    0
    0
    Odgovori
  6. Петиција хахахахахах секташка организација !!уништи их демагог..поставио се изнад клуба и ту је кључ у браву !!!!! Дај Божееее да остане ево и ми ћемо потписати да му се кезимо у фацукад га будемо трпали као прозуклу санску козу!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kompleksi drmaju a? Verujem da je nikad lepse navijati za Sponzorusu, sad kad cveta rad na cosku.. Samo polako i ona je trosna, vec ste puni venericnih oboljenja.. Dule ce da vas pregleda, on je vas doktor 15 godina vec..

      0
      0
      Odgovori
      • Хахахахахахах ОСТАНИИИИ ДУЛОООООООООО МОЛИМ ТЕ ОСТАНИИИИ ХАХАХАХАХАХ КАЛВО ГАШЕЊЕ ОДВРАТНОГ КЛУБА НАСИЛНО ПРЕБАЧЕНОГ ИЗ ЗАГРЕБА У БЕОГРАД !!!!!! ГАСИ ГАСИИИ ВИЧИЋУУУ ГАСИИИ ХАСИИИ ГАСИИИ ХАХАХАХАХАХ ШИШАААААЈ

        0
        0
        Odgovori
  7. Legenda kluba koja je nekada navijala i za Zvezdu, Buducnost iz njegovog rodnog grada, svaki put se se borio svim silama za svoj klub

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter