9
Košarka

DOBRO PAMTE SVE: Posle peticije, u nedelju nova akcija ‘Grobara’ za ‘spas’ Vujoševića (FOTO)

Objavljeno: 21.08.15 u 20:51

Skupština koja će doneti odgovore na mnoga pitanja vezana za sudbinu KK Partizan je u ponedeljak, a svoj glas navijači će dati dan ranije.

Časovi ljubavi, kako je Duško Vujošević godinama nazivao odnos navijača Partizana sa članovima tima, pa i sebe samog, dobiće svoj još jedan nastavak u nedelju, za kada je zakazan skup ispred stadiona fudbalskog kluba.

Posle peticije koja je izazvala dosta komentara i interesovanja navijača na društvenim mrežama, popularni ‘Grobari’ će u nedelju, simbolično u 5 do 12, pružiti podršku treneru košarkaškog kluba, slično kao pre par godina kada je trener fudbalera Aleksandar Stanojević dobio podršku pred Skupštinu na kojoj mu je usvojen otkaz.

‘Po čaršiji’ se već duže vreme priča da predsednik Predrag Danilović i Duško Vujošević nisu u dobrim odnosima i da će neko od njih na predstojećoj Skupštini morati da ode iz kluba. Vujošević je početkom ove nedelje okupio ekipu na početku priprema, iako je bez ugovora koji mu je istekao još u junu ove godine.

0
0

9 Komentara

  1. Dule je ljudi los zadnjih godina ,popustio je na zivcima i to se vidi iz aviona ! Po meni onaj ko mu sada daje podršku da ostane trener Partizana taj ne voli tog čoveka!!! Dule uzeo si dovoljno para i uradio puno za klub jednostavno si legenda sada je vreme da dodju mladji !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Glupi gani, pa jedan HITLER KOJI JE UDARIO NA CEO SVET JE SLOMIO ZUBE NA PARTIZAN, A NE SACICA „LJUDI“ OKO KOORDINATORA ZA TUDJ I STRANI NOVAC ZA POMOC NASIM LJUDIMA SA KiM I NJEGOV PICOUSTI ORTAK…!!!! .. .!. XXAAXXAA .!. SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! STOP CIGANIZACIJI SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. GOXY Covic nam nista nije uradio on ce tek vama da uradi, cekaj kad vam klub bude iznosio dug veci nego u fudbalu, polako goxy sacekacemo jos malo videcemo necemo se raspast niste ni vi sa 16 milki pa sto bi mi kad dugujemo cetri puta manje vidim da se puno nerviras sigurno si imao tesko detinjstvo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Iskoristiti skup i FK poslati opomenu zbog ne dovidjenja adekvatnih pojacanja!!Traziti da u upravu udje neko iz fudbala i vodi prelazni rok,a ne nekakav Vazura.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter