19
Košarka

FOTO: STARSPORT

BLIŽI SE KRAJ: Sprema se ‘otpremnina’ za Vujoševića

Objavljeno: 21.08.15 u 09:07

Za ponedeljak je zakazana Skupština KK Partizan nakon koje će biti jasnije kakva je budućnost ovog kluba odnosno da li će doći do kadrovskih promena u samoj upravi, ali i u stručnom štabu.

Ono što je gotovo izvesno je da će nova uprava, ukoliko dođe do smene, pokušati da se otarasi Duška Vujoševića što neće biti jednostavno jer prema treneru Partizana postoje ozbiljna dugovanja.

Prema njegovim rečima radi se o cifri od oko 600 hiljada evra dok Informer u današnjem broju piše da se radi o 400 hiljada evra koje je potrebno isplatiti Vujoševiću kako bi ovaj mirno napustio klupu.

Plan je da polovina novca Vujoševiću bude isplaćeno odmah, a druga polovina u ratama, samo je pitanje da li će se iskusni stručnjak složiti sa takvim planom.

Isti list navodi da je pokretač ove inicijative član Upravnog odbora Zoran korać, koji je blizak saradnik Milorada Dodika, predsednika republike Srpske.

U međuvremenu se protiv Vujoševića se okrenuo i njegov dojučerašnji najbliži saradnik.

0
0

19 Komentara

  1. Covek je zasluzio svaki euro, na kraju ce on otici a ostati Danilovic koji je najvise odgovoran za ovo stanje, nije obezbedio sredstva, sponzore…

    0
    0
    Odgovori
  2. -Tokom visedecenijskog terora DV, i velikih patnji izazvanim „nestasicom“ trofeja, navijacice kkcz su dozivele veliku emotivnu , fizicku i dusevnu bol, koji je ostavio neizlecive posledice !!! UGASIO SI JE DULE, SINOVI BLUDNICE MOGU SAMO DA TE MRZE i „navijaju“ za TUDJ KLUB… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dodik???!!! Sta ce nam taj balvan??? Iz ovoga se vidi da ce oartizan da napravi fuziju sa igokeom, vwrovali vi ili ne… Dule legendo hvala ti za sve..mada bi vecina volela da igramo beton ligu nego da prodamo grb i ime kako bi se eventualno vratili… Sad shvatam sto je dule javno pljuvao po svima

    0
    0
    Odgovori
  4. Кмеее кмееееее квиииииии квиииииии хахахахахаахах отераше га у пм хахахахахаха

    0
    0
    Odgovori
  5. Trazi im Dule do zadnjeg dinara,ako ne daju lupi im BAT neka ne mogu igrace da dovode.Nemoj da zalis lopovsku upravu.13 godina osvajanja titula nije bilo dovoljno.
    Pare svakako neces dobiti od Partizana nego od SNS bagre.

    0
    0
    Odgovori
    • Безумниче, и овако смо у срању па још овај дебели крмак треба паре да узме. ваљда је Партизан пречи. Где су паре од деценијске доминације? Држава давала, а играчи се продавали, како је могуће да немамо пара сада?

      0
      0
      Odgovori
    • Ne ILR nego Zvezda. ILR postoji samo na papiru a Zvezda sa adresa Mali Kalemegdan se takmiči. Nisi informisan UPPR je završen tako da ta priča o gašenju ne pije vodu 🙂

      0
      0
      Odgovori
  6. Necemo se spustati na njihov nivo. Neka mirno propadaju….. P.s. Bilo bi kul kada zvezdasi uopste ne bi komentarisali ovakve vest. Veliki napredak…

    0
    0
    Odgovori
  7. Šta cemo sad ,Dulo….traži parice,samo 600.ooo, evrica.
    Ajmo revijalnu utakmicu da se skupe parice za otpremninu..,Ha….ha….
    Časovi ljubavi do poslednjeg din.stupaju na snagu!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Šta sam Vam grobari reko ,malo ćemo se igrati i ucenjivati,sad treba njemu D.V.obezbediti pare E Vaše časovi ljubavi će Vas koštati 600000,plus silne kazne zbog tehničkih greška,+Milutinović,Gagić ,Musli
    i ostale greške pa malo dikitron u ruke,,,,????Sav dug je on napravio,plus oterao igrače,a koliko je ukrao za SLIČICE,,,bog zna?????
    Km…..km,katanac ,a na njemu D.V.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter