16
Košarka

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR ČEKA MILOSAVLJEVIĆA: Otpali Mitrović i Kešelj

Objavljeno: 20.08.15 u 12:44

Iako su postojale pretpostavke da će sa spiska putnika za Izrael, a potom i na Evropsko prvenstvo otpasti Dragan Milosavljević i jedan centar desilo se upravo suprotno.

Selektor Đorđević će prema saznanjima Novosti otpisati kapitena Crvene zvezde Luka Mitrović i krilo Mega Leksa Marko Kešelj.

Za Mitrovića nije bilo mesta na poziciji četiri pored Nemanje Bjelice i Zorana Ercega, dok su u odnosu na Kešelja prednsot dobili Nikola Kalinić, Nemanja Dangubić i Marko Simonović.

Reprezentacija Srbije će 22. i 23. avgusta igrati pripremne utakmice sa Izraelom, dok su za kraj ostavljena dva meča protiv Slovenije.

0
0
16 Komentara
  1. Treba obavezno odbaciti još Nedovića i Štimca.Ljudi nisu talentovani ni za srpskog niželigaša a ne za reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa cobane cela reprezentacija ti je zvezda ili fmp…koliko si jadan i glup, oni momci svi zajedno, a ti odvajas na zvezdu i partizan…bednice, zbog takvih kao sto si ti ova zemlja i jeste tu gde jeste.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter