16
Košarka

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR ČEKA MILOSAVLJEVIĆA: Otpali Mitrović i Kešelj

Objavljeno: 20.08.15 u 12:44

Iako su postojale pretpostavke da će sa spiska putnika za Izrael, a potom i na Evropsko prvenstvo otpasti Dragan Milosavljević i jedan centar desilo se upravo suprotno.

Selektor Đorđević će prema saznanjima Novosti otpisati kapitena Crvene zvezde Luka Mitrović i krilo Mega Leksa Marko Kešelj.

Za Mitrovića nije bilo mesta na poziciji četiri pored Nemanje Bjelice i Zorana Ercega, dok su u odnosu na Kešelja prednsot dobili Nikola Kalinić, Nemanja Dangubić i Marko Simonović.

Reprezentacija Srbije će 22. i 23. avgusta igrati pripremne utakmice sa Izraelom, dok su za kraj ostavljena dva meča protiv Slovenije.

0
0
16 Komentara
  1. ne blejite puno ne razumete se u kosarku,Mitrovic je za 2 klase slabiji igrac od Zokija Ercega i ne treba da ide na sampionat

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta pricate gluposti ? Toga Mitrovica je Macvan pojeo u play ofu, neprimjetan je bio skroz. Sta onda reci sto Macvana nije bilo na spisku? Mitrovic je mlad i perpsektivan igrac, ali nikako ne moze biti bolji od Ercega i Bjelice.

    0
    0
    Odgovori
  3. pa dobro,odluka je i ocekivana,posto djordjevic voli da ima vise 5ica..mozda je trebao da otpise dva centra,a ostavi ove cetvorke..erceg je svakako bolji od mitrovica,imao je odlicu sezonu,bio najbolji igrac galate,bice on doba,tek je izas’o iz povrede,odigrao 1 utakmicu..sto se mene tice mogo je da pozove i macvana,pa povede 4 cetvorke,jer bi mog’o da kombinuje sa ercegom i macvanom na 5ici,a sa kalinicem i bjelicom na 3ojci i 4vorci

    0
    0
    Odgovori
  4. Djordjevicu grobare, kako te nije sramota da skartiras Mitrovica po ko zna koji put a drzis sakatog Milosavljevica u sastavu?! Dokle ces da zajebavas tog decka, da sam na njegovom mestu ne bi se pojavio nikad vise na pripremama reprezentacije. Prosli put je vodio sakatog Krstica na svetsko, sad Milosavljevica….u cemu je fora?!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sale Nacionale Grobarale, samo teraj Delije što dalje od reprezentacije, a ostavljaj polurovite Glodare da zauzimaju mesto !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Па наравно, увек ће бирати из институције, а не проституције зване Дива Фмп Железник Цзв

      0
      0
      Odgovori
  6. Kapiram Sale je ekstra trener, ali stvarno sta koji kurac zajebava Mitrovica. Tri puta ga zvao u reprezentaciju i svaki put ga otpisao. Sto se mene tice ne mora vise ni da ga zove. Po meni je Mitar bolji od Ercega, jer od Ercega samo sut imamo, ovako decko ne zna ni na niskom postu da igra, a ni ne skace nesto…

    0
    0
    Odgovori
  7. Jbg, mislim da je Mitrovic zasluzio da putuje na EP. Mnogo je napredovao prosle sezone, a i na ovim utakmicama je bio vrlo konkretan i koristan. Barem, ako ga poredimo sa Ercegom, mislim da je trebao da bude u prednosti. Za Keselja je ocekivano, a tu ce jos da otpadne i Stimac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter