5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZALUDEO EVROPU: Fudbaler Surdulice dobio članak u ‘Dejli miroru’! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.15 u 17:35

Osim kada nisu u pitanju suvi dragulji i talenti koji treba da se otisnu iz naše Superlige, (ili kada treba da pišu o tome kakvi smo rasisti), gotovo je nemoguće da pažnju engleskih medija dobije neko zbog nečeg sasvim drugačijeg sa naših prostora.

Ipak, renomirani britanski “Dejli miror“ danas popodne objavio je članak od štoperu Radnika iz Surdulice, Ljubi Baraninu zbog njegovog dalekometnog bacanja auta.

Baranin je u centar pažnje dodatno zapao nakon utakmice protiv Crvene zvezde, na kojoj je po ko zna koji put utvrđeno da 28-godišnji igrač ima opasan “centaršut“ iz auta.  

FOTO: Krop/mirror.co.uk
FOTO: Krop/mirror.co.uk

Očekivano, Englezi su morali da uporede našeg Baranina sa svojim Rorijem Delapom, legendarnim igračem čiji su auti bili glavno oružje ekipe Stouka prethodnih godina. 

Ipak, novinar Mirora ističe da za razliku od Delapa, Baranin može da baci još dalje i oštrije loptu, da ih izbacuje kao topovsku đulad…

https://www.youtube.com/watch?v=f54r5vXbeZw

(Izvor: Youtube/WorldViral)

0
0
5 Komentara
  1. Kastro da si pravi surduličanin ne bi lupao takve gluposti. Surduličani su uvek bili dobri domaćini i prihvatali sve ljude bilo ko da su i bilo kojim razlogom da su u Surdulici i smatralih svojim surduličanima ukoliko su se oni tako izjašnjavali. Zato mani se tog fašisoidnog govora došljak ili kako već reče. Tatko mora da ti je sišao iz neke mahale pa se sad pokušavaš prikriti lupanjem ovakvih gluposti. I pozdravi familiju iz Mačkaticu, Masuricu, Novo Selo, Topli Dol, Božicu,…. ili odakle već!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kastro ne lupaj gluposti, to ti je kao da kazes da navijaci Barselone ne priznaju Mesija…Kastro vrati se ti svojim korenima!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao prvo nije iz Surdulice,a kao drugo Surdulica priznaje iskljucivo Surdulicke fudbalere ,a ovi dosljaci Surdulicu ne zanimaju ,to su i gradjani pokazali sa mnogo malim brojem Surdulicana na utakmici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter