11
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ SPREMAN DA ODE: Šta bi trebalo da se desi da ‘ikona’ Partizana napusti klub?

Objavljeno: 17.08.15 u 12:34

Iako bez ugovora sa klubom Duško Vujošević je danas izvršio prvu prozivku u KK Partizan na kojoj se pojavilo 14 igrača među kojima su i oni koji su na probnom radu.

Iskusni stručnjak se obratio brojnim novinarima koji su došli u Pionir kako bi ispratili ovaj događaj, a tokom dugog izlaganja je izrazio i spremnost da napusti klub ukoliko politika umeša prste.

– Ako je potrebno da SNS dođe u Partizan, ja sam spreman da odem. Tvrdim da čak i kada bih otišao iz Partizana nikakva situacija se ne bi promenila po pitanju sponzora, rekao je Vujošević, a prenosi Kurir.

Partizan prvu zvaničnu utakmicu igra prvog vikenda odktobra u 1. kolu ABA lige protiv Metalca, a do tada će posle bazičnih priprema učestvovati na nekoliko turnira širom Evrope.

Pogledajte i koliko se navijača danas okupilo na tribinama Pionira kako bi pozdravili svoje ljubimce.

0
0

11 Komentara

  1. …Samo polako i opusteno Dule, ZAJEDNO CEMO STAVITI TACKU NA CRVENO-BELI NESVET I SARADNIKE CIE… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Neverovatno prija količina indisponiranih i uplašenih cigana, koji su toliko u grču da ne mogu ni da se raduju „uspehu“ „svog“ kluba, nego vise na Partizanovim stranicama i boga mole da ode Dule… Hahahahahahahah Decenije silovanja definitivno ostavljaju dubok trag u tim zakržljalim Železničkim mozgovima…

    0
    0
    Odgovori
  3. Gasi JSD…a ti si se nakupio para i žestoko zavadio srpski narod, pogotovo Grobare i Delije i vidim, vrlo uspješno, idi iz Srbije čovječe…

    0
    0
    Odgovori
  4. Dule ostani! Niko ne može da ima ono kroz šta samo prošli sve, a ni kroz ovo sto sad prolazimo! Najlakše je dati klub legendi srbstva Ćokiju…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter