6
Košarka

FOTO: STARSPORT

UVEK VERNI: I navijači došli u Pionir na prozivku (FOTO)

Objavljeno: 17.08.15 u 12:10

Košarkaški klub Partizan se nalazi u nikada težoj situaciji pošto su ga ovog leta napustili gotovo svi provtimci, a od pojačanja za sada još uvek nema ništa.

Tačnije jedan igrač je potpisao profesionalni ugovor (Miloš Koprivica), dok su ostali još uvek na probim, a jutros zajedno sa onima koji su ostali u klubu pojavilo ih se 14 na prozivci koju je obavio Duško Vujošević iako mu je istekao ugovor sa klubom.

Pored igrača i stručnog štaba na prozivci se pojavilo i nekoliko desetina navijača koji su došli da pruže podršku ovom mladom timu i pomno su pratili šta se dešava na parketu.

0
0

6 Komentara

  1. kosarkaskoj INSTITUCIJI kk partizanu sa duletom vujosevicem i novim ANONIMNIM klincima sva PODRSKA GROBARA i bez sponzora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapisano… za sva vremena ce ostati : sta dzava-vlast sa covicem ( covekom sumnjive sadasnjosti i proslosti ) i medujima uradi … od kosarkaske INSTITUCIJE kk partizana. da ta ista drzava-vlast u isto vreme ( za poslednje 3 godine ) sa privatnikom i privatnim klubom FMP-om iz zeleznika u vlasnistvu tog istog covica od PREZADUZENE-TRULE kkcz napravi … ( privatizacija zavrsena ) . covic pomocu drzave-vlasti , MANIPULACIJAMA, LAZIMA, PREVARAMA i PLJACKAMA i tehnickim sporazumom sa sdcz (prezaduzenu kkcz zamrznuse pa uspavase ) , prevari-prevarise celokupnu srpsku sportsku javnost…covic otkupi ime i grb da registruje kkcz sa novim IMENOM i ADRESOM , do daljnjeg u zelezniku . TO SAMO U SRBIJI MOZE I POD OVAKOM VLASCU … covic svestan svih svojih dela i NE dela … na polju unapredjenja kosarke u Srbiji ove 3 godine … ??? covic je svestan da kk partizan sa duletom vujosevicem i dalje za njega ostaje nocna mora koja ga progoni poslednjih 20 godina. covic i dalje sve radi … da duleta vujosevica iz srpske kosarke i partizana ostrani i na taj nacin kk partizan obezglavi i ime sa adresom mu promeni … to bi bio zavrsni udarac , cime bi uspeo : 1) da sve sto je radio i uradio … za svoj privatni klub kkcz, kroz ucenjeni kkp opravda … 2) obezlavljeni-podeljeni, ucenjeni , sumnivo sponzorusan ( za sicu … ) kk partizan PONIZI rezultatski a u kriminalu, manipulacijama, lazima, prevarama, pljackama ( za sicu…sponzorstva ) sa zamrznutom pa uspavanom kkcz izjednaci (covic govori: preko dodikovog predloga…) GROBARI, DULE VUJOSEVICU NE ODUSTAJTE OD KK PARTIZANA PO CENI DA SE POCNE IZ BETON LIGE !!! vreme provera ko je ko … i sta je ko radio … je blize nego ikad … POSTENJE, OBRAZ ( COJSTVO I JUNASTVO SE NE KUPUJU …) TROFEJI, REZULTATI – PRIZNANJA SVETA I EVROPE SE NE MOGU KUPITI ZA NIKAKVO SPONZORSTVO . oni…to NEMAJU I nikad imati NECE .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter