32
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ: Kad bi baba bila deda Zvezda bi igrala Ligu šampiona; Terzić je niko i ništa

Objavljeno: 12.08.15 u 13:26

Tri dana bilo je potrebno Miloradu Vučeliću, potpredsedniku FK Partizan, da odgovori Zvezdnu Terziću generalnom direktoru FK Crvena zvezda u ostavci na njegovu konstataciju da bi crveno-beli prošle sezone prošli Ludogorec i igrali u Ligi šampiona da nisu bili suspendovani iz Evrope.

– To da bi Zvezda prošla Ludogorec da je dobila evrolicencu su obično trabunjanje i nedostojne priče samozvanog doktora Zvezdana Terzića. Može on da priča šta hoće, ali javnost vidi sve. Šta bi bilo, kad bi bilo i obične spekuacije, to ne pije vodu. Kad bi baba bila deda, Zvezda bi igrala Ligu šampiona. Ima još nekoliko narodnih poslovica koje bi mogle da se iskoriste na tu temu. Svi vide šta je danas Partizan, pa čak i Vojvodina, a šta Crvena zvezda, rekao je Vučelić u izjavi za Kurir.

Nekadašnji političar, a sada sportski radnik imao je još jednu poruku za „samozuvanog doktora“.

– Terzić je niko i ništa i vuče poteze očajnika. Njegova izmišljanja i maštarije me ne zanimaju. To je čovek koji privlači pažju na sebe iako je oteran iz Zvezde. On je na nivou rijalitija Parovi. Ono što su Parovi za srpsko društvo, to je Zvezdan Terzić za srpski fudbal, zaključio je Vučelić.

Pročitajte šta je Vuk Rašović savetovao Partizanu uoči dvoboja sa BATE Borisovim i ko je od prvotimaca Partizana na spissku selektora Ćurčića.

0
0
32 Komentara
  1. MA jOK, a sta bi mu ti to objasnio kada biste se sreli? Podsecam te da su nasilje kao i bilo kakve pretnje ZAKONOM zabranjene. Ip adrese sa kojih se salju poruke dostupne su.

    0
    0
    Odgovori
  2. tacno u centar. gazda tvorza je jedan najobicniji bahati kriminalac i manipulator. jedino mi se ne svidja sto mu to govori vucela, stari vojnik sps-a. taj covek ne treba mom Partizanu i mene je sramota zbog njegovog prisustva u klubu. sa druge strane imamo ove sto su pobegli u predgradje i bez stida velicaju jednog covica, koji je neuporedivo veci olos od vucele. ali cega se pametan stidi…

    0
    0
    Odgovori
  3. Lepo kaze u pesmi Beogradskog sindikata:“ A Vucela se seta slobodno po ulici, i dalje pas laje iako vezan je na uzici“

    0
    0
    Odgovori
  4. Тако је стари лисцу! Товари твора и рајкове рупаре!

    Ти си једини од свих клубова на свету целом! У мом срцу једини клуб си који постоји, јер ја волим само тебе!

    Мрзим ЗВЕЗДУ ОФКУ рад! ОЛИМПИЈАКОС Јувентус! Баш ме брига за њих све, јер ја живим за тебе, ПАРТИЗАНЕ ВОЛИМ ТЕ!

    0
    0
    Odgovori
  5. Mi i da se ugasimo bar smo bili evropski i svetski prvaci sto vi nikad necete biti ,bicete uvek samo komsije evropskih i svetskih prvaka.

    0
    0
    Odgovori
  6. „Pa cak i Vojvodina“??? Lepo se iz te izjave vidi koliko nas ceni Beograd.. Samo tako nastavite da nas gurate od sebe. Slucajno se u ovoj drzavi igra fudbal i van Beograda ili je samo Beograd Srbija

    0
    0
    Odgovori
  7. Zvezda jeste bila prvak Evrope, ali i Notingem Forest je dva puta bio, pa ga nigde nema.Vremena su se umnogome promenila i ne živi se nikada od stare slave.Terzić vas maže i pravi vas blesavim ljudima i smeje vam se u lice..Vučela, ugasi ih, a ko zadnji izađe neka zatvori vrata i pogasi svetla.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter