17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NESVAKIDAŠNJE: Terzić podelio igračima premije pre utakmice na Vračaru!?

Objavljeno: 10.08.15 u 09:21

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su na Vračaru protiv ekipe Voždovca rezultatom 3:2, a zanimljivo je da je Zvezdan Terzić učinio zaista nesvakidašnju stvar u srpskom fudbalu. 

Kako prenosi Sportski žurnal, generalni direktor Zvezdan Terzić u nedelju u prepodnevnim časovima posetio je ekipu, a kapitenu Predragu Rajkoviću je dao kovertu sa 20.000 evra da podeli akterima meča protiv Voždovca.

Ovaj izvor navodi da Terzić ne bi tražio novac nazad čak i da Zvezda nije pobedila, a bilo je prilično neizvesno, pošto su domaći dva puta vodili.

Ipak, podsećamo da je Terzić i na nedavnoj oproštajnoj konferenciji istakao da je mnogo novca uložio u klub, ali da ga neće tražiti nazad.

0
0
17 Komentara
  1. Naš kapiten više nije golman jer RAJKO -postao- BlAGAJKO, čovek postao šef blagajne i deli pare, odnosno šef svlačioničarske kase a DR. Poternica, šef i gazda kluba,hahahahahahahahahaaaaa, da li će se posle ovoga neko pitati šta se zaista dešava u mom voljenom klubu, i da li će mo mi zvezdaši i ostali deo srbije bolje živeti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter