14
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

TERZIĆ ČASTI ZA TRIJUMF: Fudbaleri Crvene zvezde dobijaju ozbiljne premije ako pobede Voždovac!

Objavljeno: 09.08.15 u 13:15

Iako je Zvezdan Terzić dao ostavku, a kriza ovih dana u Fudbalskom klubu Crvena zvezda velika, igračima neće manjkati motiva u današnjem duelu protiv Voždovca.

Generalni sekretar u ostavci Zvezdan Terzić je obišao fudbalere Crvene zvezde koji se pripremaju za današnji meč protiv Voždovca. Razgovarao je sa njima, poručio im da pažnju ne obraćanju na sporedna dešavanja, već da svu koncentraciju usmere samo na duel sa ‘Zmajevima’.

Kako piše ‘Blicsport’, Terzić je tom prilikom kapitenu Predragu Rajkoviću ostavio unapred ostavio novac za premije koje će svi igrači dobiti ukoliko danas na Vračaru osvoje nova tri boda. Ovaj portal prenosi da je Terzić ostavio 20.000 evra od kojih bi svaki igrač trebao da dobije po hiljadu evra.

Meč na Vračaru igra se od 17 sati, a pročitajte i komentar ‘domaćih’ pred ovaj duel.

 

0
0
14 Komentara
  1. Garagani,nezivi se od proslosti.Tu je vasa propast.Jer posle svake izgubljene titule tesite se „mi smo bili“.Sama rec bili ima svoju tezinu.Tezinu proslosti.Ta titula iz proslosti vam ne donosi novac.A da nije na vlasti ovaj sto jeste,katanac bi visio odavno.Ej da vama politiku kluba vodi jedan Tvorzic,olicenje kriminala.Bolje da vas nema

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je toliko primitivno i rekao bifh nezakonito, jesu li prosle te pare kroz neki racun ? Ako daje svoje novce, odakle mu bre 20.000evra iz malog dzepa ? Mozda od telekoma okrnjio malo sa kamare, policija je corava u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  3. Terzić na ovaj način kupuje vreme,Trebaju mu tri-četiri pobede u nizu , a navijali su videli da i predsednik i sponzori stoje iza njega. Sleže se prašina. VRAĆA SE I PARker.

    0
    0
    Odgovori
  4. Na sta su spali, premije za pobedu protiv vozdovca hahaha, pa i oni postali svesni da nikoga ne mogu pobediti, osim kada nameste.

    0
    0
    Odgovori
  5. А неко има толико проблема са главом да прати шта се дешава у дворишту светског првака!!!??!у не достатку свог малог клуба са лавор арене,занимљивије је пратити вести из комшилука јер ипак комшија је 22 клуб на вечној листи европе а некада био и на првом месту…знам боли то,и мене би искрено!

    0
    0
    Odgovori
    • Hajde nas sve prosvetli kada je to tvoj klub bio svetski prvak. Mislim da bi se pomucio i da objasnis kada je bio prvak Evrope. Mala pomoc; Brkas pojmove KUP i LIGA. No verovatno nemas vise od 10-15 godina.

      0
      0
      Odgovori
  6. PREMIJE..FALI SLOVO „R“..OD KOJIH PARA , KADA SE ODLICNO ZNA DA SU DUZNI 60 000 000 evra, jedino ako im TERZA NIJE „DAO“ JOS JEDNU „POZAJMICU“ sa jednim ili dva decimalna mesta PO POVRACAJU ISTE .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter