17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MINISTAR STEFANOVIĆ O NAMEŠTANJU: Ne pratimo samo Zvezdu, već i Partizan, Čukarički, OFK…

Objavljeno: 09.08.15 u 13:34

Istraga potencijalno nameštenih utakmica Jelen Superlige je u punom jeku, a krajnji rezultati mogli bi da dovedu do ozbiljnih potresa u fudbalskoj Srbiji.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da Uprava kriminalističke policije istražuje mečeve Crvene zvezde, ali ne samo tog kluba, već je lista ‘sumnjivih’ klubova poduža.

– Ušli smo i u Partizan, OFK Beograd, Čukarički, Zajednicu superligaša, Fudbalski savez Srbije i kontrolišemo nekoliko krivičnih prijava, odnosno sumnji da je nekoliko utakmica odigrano neregularno.

– Nadam se da će neka od ovih istraga demaskirati neke stvari, i ne želimo da se bavimo spekulacijima. Policija će svoj obaviti profesionalno i zajedno sa tužilastvom daćemo rezultate istrage – rekao je Nebojša Stefanović.

Stefanović je još prošle nedelje najavio istragu oko nameštanja mečava u domaćem prvenstvu, a fudbalska javnost sa nestrpljenjem isčekuje rezultate i posledice te istrage.

0
0
17 Komentara
  1. Trazite na pogresnom mestu. Pravo mesto je FSS, Tomislav Karadzic kao i celokupna politicka elita DS-a i SPS-a koja se ujedinila na drzavnom projektu Partizan

    0
    0
    Odgovori
    • Sine, jel si ti bio u komi yadnjih X godina? Politička elita DS i SPS???
      Partizan državni projekat? Iz koje si ti dimenzije?
      Ne piješ lekove redovno, vidim ja….

      0
      0
      Odgovori
  2. Neke ce istrage demaskirati nesto. Znaci opet zvezda nece biti u tim istragama. Zar se moglo bolje nesto ocekivati? Ocigledna prevara a naredjenje nadjite nesto drugo da nebude zvezda kriva. Axaxaxxax kakva komedija sve za zvezdu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter