5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: nba.com

ZAMENA ZA KALINU: Crvena zvezda dovodi krilo iz NBA lige, stiže bivši igrač Voriorsa i Baksa? (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.15 u 10:10

Kao što je dobro poznato, košarkaški klub Crvena zvezda ovog leta ostao je bez reprezentativca Srbije Nikole Kalinića koji će karijeru nastaviti u Fenerbahčeu.

Nešto ranije postalo je poznato da će crveno-beli u narednoj sezoni biti slabiji za Bobija Marajanovića koji će karijeru nastaviti u NBA ligi, tačnije u San Antonio Sparsima.

Upravo NBA liga mogla bi da bude mesto u kojem će čelnici tima sa Malog Kalemegdana pronaći zamenu za svog krilnog igrača.

Naime, kako prenosi portal Mojacrvenazvezda.net čelnici šampiona Srbije prate Amerikanca Krisa Rajta, momka koji bi u Beograd došao iz Poljske, tačnije iz Turova.

Rajt je 26-godišnji krilni igrač visok 203 centimetara sa iskustvom iz NBA lige pošto je igrao za Golden Stejt Voriorse i Milvoki Bakse.

(yotubue: MORX5000)

0
0
5 Komentara
  1. Da zvezda ima infrakstrukturu ,jasnu poslovnu politiku ne bi navijao za fmp, vec za CZ. Sa malo ili veliko “V“ mi mozemo sebe nazvati velikanima, a vi? P.S dosao sam da procitam vesti jer pratim nas sport, ali mi se smuci kad prozivate nas NAJVECI KLUB ciji je Petar Bozic trofejniji od davno zamrznute zvezde…

    0
    0
    Odgovori
  2. Добро, Звезда није „великан“. Ви сте. Најлепши, најбољи, најпаметнији. Имате и „гуру“ на чије казне вам је отишао један квалитетан плеј. Али Звезда је клуб. Има инфраструктуру, јасну пословну политику. Ви то немате нити ћете икада имати. Зато сте ви „великан“. Са искључиво малим „в“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter