7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAZNALO SE: Navijači Crvene zvezde posetili Božovića na treningu i poručili mu da…

Objavljeno: 04.08.15 u 08:49

Vođe navijača Crvene zvezde posetile su trenera tog kluba, Miodraga Grofa Božovića neposredno pre početka jučerašnjeg treninga.

Kako prenosi Sportski žurnal, lideri „Zvezdinog Severa“ poručile su ovom stručnjaku da njega ne smatraju odgovornim za loš start sezone i prenele mu da uživa njihovu podršku, prenosi Sportski žurnal.

Delije su na trening došle nakon što se u javnosti saznalo da je Božović Upravnom odboru kluba ponudio ostavku. Božović je ostavku ponudio kao reakciju na prozivke navijača nakon remija sa niškim Radničkim, kada se na stadionu „Rajko Mitić“ sa svih strana orilo „uprava napolje“.

Ipak, navijači su, naovdno, Božoviću poručili da su svesni da „problem sa lošim rezultatima u klubu nije u treneru“.

0
0
7 Komentara
  1. Nije on kriv sto ne zna…. aj bar nesto realno da ste rekli. Mada pod uprava napolje, mozda su mislili i na njih same, e to bi bilo ono pravo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je to kad nema gazde. Kad bude gazda navijace se nece pitati. Eventualno ce im se ponekad ugoditi nekim sitnicama…ovako ispade da navijaci vode klub, a ne odgovara niko. I sta? Postavice novu upravu, a kad ne bude islo ni to, promijenice i nju. Drzava se mora pozabaviti mafijom i medju navijacima i medju upravom. Nama treba smijena navijaca , a ne uprave. Ti isti navijaci su jako organizovani kad treba smijeniti upravu, a kad treba skupiti pare da se izadje iz duga – niko nista.

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijaci sa severa, poznati prijatelji fudbala i veliki fudbalski znalci, da nije tragicno bilo bi smesno! Pa ta decurlija fudbal nikad nije ni videla, osim na TV-u. Oni ce da odlucuju ko je kriv a ko nije.

    0
    0
    Odgovori
  4. To samo pokazuje koliko se ne razumiju u fudbal.Ekipa nema ni glavu ni rep izgledaju kao neformalna grupa građana .Jedini krivac za ovakav start može da bude trener pa nije valjda neko iz uprave odgovran za pripremu ekipe.

    0
    0
    Odgovori
  5. U ovoj nasoj propaloj rupi se ne zna ko pije i ko placa. Nije mi jasno da vodje navijaca odredjuju i rukovode klubom. Ko placa te vodje – i dokle vise ovakav raspad sistema.Da li su samo te takozvane vodje navijaci zvezde, sta je sa nama iz ostatka dela Srbije-provincije, koji smo nekada navijali za onu staru zvezdu. Pa kada bolje razmislim sve je to biznis, politika, i necu da se nerviram i potrisem, jer ne zasluzuju to ovi sadasnji

    0
    0
    Odgovori
    • Нико их не плаћа,имају право да кажу шта мисле,нема нас 200 па да нисмо битни.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter