0
Evropske lige

FOTO: www.neroazuri.com

STEVAN JOVETIĆ: Pelegrini mi nije davao da igram

Objavljeno: 01.08.15 u 21:31

Novi fudbaler Intera i bivši napadač Partizana, Stevan Jovetić izjavio je da mu doskorašnji trener, Manuel Pelegrini, nije pružao nikakvu priliku, pa čak i kada se nalazio u kvalitetnoj formi.

Jovetić je predstavljen juče na „Đuzepe Meaci“ a tokom dana je odradio prve treninge sa ekipom pošto je nedavno na jednogodišnju pozajmicu stigao iz Mančester sitija.

Crnogorac je odmah „opleo“ po bivšem treneru istakavši da Pelegrini nije imao dobar odnos sa svojim igračima i da nije samo on imao problema sa trenerom.

Nekadašnji fudbaler crno-belih je stigao na „Etihad“ 2013 godine, ali povrede mu nisu dale da se ustali u timu ispred Serhija Aguera i Edina Džeka. Dolaskom Vilfreda Bonija potpuno je pao u drugi plan i več dugo vremena je tražio izlaz uz kluba.

– Imao sam problema u Mančester sitiju, ali nisam bio jedini. Čak i kada sam bio u formi trener me nije ubacivao u igru – požalio se Jovetić.

On je dodao da je uveren da je odabrao pravu sredinu u kojoj može da nastavi tamo gde je stao u Fiorentini.

– Veoam sam srećan što sam došao u Inter jer mislim da je ovo mesto gde pripadam. Došao sam da bih pobeđivao, imamo dobar tim i možemo da uspemo. Pričao sam sa Robertom Manćinijem i Pjerom Osiliom i ubedili su me da dođem – kazao je novi igrač „Nerazura„.

– Imao sam probeme u Sitiju, ali ne želim sada da pričam o tome. Želim im sve najbolje. Okrećem se Interu, gde nam je najveći rival u Seriji A Juventus – podvukao je Jovetić, prenosi Goal.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter