5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK NA ‘MARAKANI’: Radnički iz prekida kaznio potpuno ‘raštimovanu Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.15 u 20:45

Radnički iz Niša od 37. minuta vodi protiv Crvene zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’, a strelac je posle kornera bio Lazar Rosić.

Posle početne blage inicijative Crvene zvezde, Radnički je uspeo da primiri sve nalete domaćina, da uspostavi potpunu kontrolu igre i da u 37. minutu zada ozbiljan udarac crveno-belima.

Rosić je bio najviši u skoku posle kornera sa desne strane i tako doveo ekipu Milana Rastavca u vođstvo.

(youtube / Djidjomania VIP)

To je dodatno razljutilo Zvezdinu publiku, posebno navijače na zapadnoj i istočnoj strani stadiona, koji konstantno zvižducima ispraćaju loše poteze igrača u crveno-belim dresovima.

0
0
5 Komentara
  1. Auuu ove Nislije sta sve izdrzaze,pa njima treba dati 5 bodova za ovu utakmicu. Sudije,Terzica i Kokezu definitivno dozivotno izbaciti iz fudbala. Pa ovako se ne sudi ni u opstinskoj ligi

    0
    0
    Odgovori
  2. ovom glavnom sudiji je trebalo dati des zvezdin sa brojem 12 jer je njihov 12-ti igrac Sramno za sta je dao crveni karton gostujucem igracu

    0
    0
    Odgovori
  3. Gde ces Rajkovicu? Gde? Zmuris i kreces na loptu da je boksujes, kao bomba da pada. Tvoj gol delimicno, naravno i odbrana je skrta, tim nam je skrt ceo. Ti jedan od boljih pojedinaca u nasoj ekipi, naravno greske se desavaju pa tako i tebi. I ti odlazis sada, pitanje ko ce stati na tvoje mesto. STOP TERZICU. Zvezda je titanik koje tone polako, titaniku je trebalo par sati da potone, nama par sezona, sada smo pri kraju. Odlazite iz Zvezde svi! Par igraca zasluzuju da ostane, toliko je mali taj broj, da ih ne bi bilo ni da igraju Futsal ligu. HITNE PROMENE U KLUBU! Navijaci sa istocne, zapadne i severne tribine su jedina svetla tacka kluba! Igrate poput Jagodine, gde dolazi u proseku 250 coveka po utakmici, toliko i vi za sluzujete. Danasnji dres Zvezde nosi ko god hoce. Javno vam kazem da zelim da dodjem u Zvezdu na probu, da me kontaktira neko ako moze. Verujte mi od ovih igraca sto su sada po svim tehnickim i fizickim osobinama sam uglavnom bolji, a zelja moja je veca nego njihova. Pozdrav i ako neko moze da me kontaktira i da dodjem da pomognem klubu! Pozdrav za Sve navijace Zvezde! Svako dobro!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter