14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: clipperholics.com

NBA POJAČANJE: Amerikanac prvo javno vređao Partizan, a sad stiže među crveno-bele?

Objavljeno: 30.07.15 u 10:51

Uprava KK Crvena zvezda već neko vreme aktivno traži prava pojačanja za narednu sezonu u kojoj će ovaj klub ponovo voditi bitke na četiri fronta.

Kako saznaje Srbija danas, na putu ka dresu aktuelnih šampiona Srbije i regiona, nalazi se 24-godišnji Amerikanac, Džerad Kaningem.

Reč je o američkom organizatoru igre koju je prošlu sezonu započeo kao igrač Los Anđeles Klipersa, rame uz rame sa veličinama poput Krisa Pola ili Blejk Grfina

Ipak, pošto nije uspevao da se izbori za mesto u rotaciji trenera Doka Riversa, on je poslat u NBDL, putem koje je došao do angažmana u ovogodišnjem izdanju Letnje lige za ekipu Jute Džez.

Međutim, nakon takmičenja u Las Vegasu i Orlandu, Kaningem nije dobio ugovor sa nekim NBA timom, a Nebojša Čović i njegovi saradnici navodno vrebaju šansu da ga potpišu.

Ovaj košarkaš je u žižu pažnje srpske javnosti dospeo prošle sezone pošto se dovodio u vezu sa – Partizanom. Međutim, Amerikanac je ošto tada demantovao te natpise medija uputivši prozivku za crno-bele na Tviteru napisavši:

– Ne znam ni šta je ni gde je taj Partizan, ali tamo ne dolazim – napisao je Kaningem svojevremeno. 

0
0
14 Komentara
  1. Гробарима је свеједно јер како сада стоје ствари ове године лигу неће играти те ће имати више времена за вести о Звезди !

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo zbori decko,a sta je to Partizan?
    Skroz realan igrac,ako dodje u zvezdu bice to silovanje grobara licno od strane ovog velikana 😉

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobro dosao u kosarkasku instituciju i akademiju!
    Ovaj kosarkas je jednom recju sjajan, obe ruke dizem za njega! Idemooooo

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi ti slep, pise ti da NE dolazi u Partizan, cemu dobrodoslica onda, jbt ti kao da si panter, mozga bez…

      0
      0
      Odgovori
    • Koju košarkašku instituciju? Pa vi ni ne znate kako vam se klub zove, a i onaj što je ugašen imao samo tri titule u boji.

      0
      0
      Odgovori
  4. Želja za senzacionalizmom i potpaljivanje netrpeljivosti medju navijačima…
    Nikog on nije uvredio… Kao što je opšte poznato retko koji amerikanac zna i za Real, Barsu, PAO ili bilo koji drugi evropski klub, a kamoli za Partizan ili Zvezdu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter