13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVI NA MARAKANU: Sjajna vest za Delije! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.15 u 13:48

FK Crvena zvezda obaveštava svoje simpatizere i navijače da je odlukom kluba, ulaz na predstojeću utakmicu Crvena zvezda – Radnički, besplatan.

– Meč sa Nišlijama igra se u petak, 31. avgusta, u 20,00 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Pravi termin za izlazak iz kuće, za provod, za pesmu, za radost.

Ulaz će biti besplatan na severnu, zapadnu i istočnu tribinu.

Našim prvotimcima je potreban „vetar u leđa i kad vetra nestane“ te vas pozivamo da napunite stadion „Rajko Mitić“ i pomognete Zvezdi da upiše novu pobedu u Superligi – navodi se na sajtu kluba.

0
0
13 Komentara
  1. Doći ću samo ako mi platite…gledao sam Vas pre dve nedelje i platio kart.Razmišljam,svi ste na toj utakmici dobili nešto,samo mi koji smo platili kartu ništa…u stvari dobili smo nosu od svih koje znam,svi su me zaj…li,smejali mi se kao da sam ja kriv..zato dok je Zvezdan tu ja više ne dolazim

    0
    0
    Odgovori
    • Nisam glodar zemljace ali sam realan za razliku od tebe.Idi na stadion idi podrzavaj bruku i sramotu samo ti idi.Terzic okom a vi mali plisani navijaci skokom.Samo podrzavajte ove kriminalce i prevarante iz uprave a dodje evropa a mi ispadnemo brzenego sto pocnu kvalifikacije.JA to necu da podrzavam i bolje posteno izgubiti nego onako pobediti.Crvenim kao navijac zvezde pred svima sramota me nasta je moj klub spao.A vi samo to podrzavajte klincurijo

      0
      0
      Odgovori
  2. A dug?
    Ko će da vrati dug ako je ulaz beaplatan?
    Zvezda ovo radi svake gidine i to po nekoliki puta a pnda joj drugi kriv što nemaju para!?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije besplatan,organizacija jedne takve utakmice kosta na hiljade eura ali to ce da plate gradjani Srbije. Nastavlja se praksa, prihod od utakmica 0 dinara,sponzora nema,Gasprom sve i da daje ne bi mogao ni 10-i deo da podmiri a igraci stizu kao na tacni,svakih 6 meseci po 10-12 novih fudbalera,niti jedan da se proda…pa ti Srbijo placaj bahatom premijeru i njegovoj krimi grupi iz Rajka!

    0
    0
    Odgovori
  4. Da dolazim da gledam rezisera Terzica i glumce na pozornici,neka hvala.Kad se promeni uprava i atmosfera u fudbalu mene nece ce biti na severu,jer ja ovakvu ZVEZDU NECU DA GLEDAM!!!

    0
    0
    Odgovori
      • Ja sam isao na sever kad ti nisi bio ni rodjen kad su se gledale prave prvenstvene i evropske utakmice,a ti malisa mozes zadnjih deset godina da gledas Borac Cacak,Javor,Radnik Surdulicu,Donji Srem to su tvoje top utakmice na kojima mozes da odes da gledas Zvezdu.Samo vi paljevine od decurlije iditei navijajte u pozoristu.Placenici mali nikada necete biti pravi navijaci.

        0
        0
        Odgovori
        • Е несретниче несретниче шта ти знаш !!!!! НЕКА НИШТА НИСАМ ВИДИО САМО СЕ ТИ ГУБИ И НЕ СМРДИ ОВДЕ !!!!!

          0
          0
        • Ултра Ti mislis da si opasan ako si „ултра“?!to samo govori da si klinja iz neke provincije koja Marakanu nije video sem na Areni sport 1 a sumnjam da imas kablovsku

          0
          0
        • Смеће малено ушљиво па вуци се на пашњак да не зврљи празан !!!! Зашто те убијају комплекси читав живот !!!!!!!а у праву си е кукала ти мајка за 20 година од када је гледам сам више погледао него што си ти споменуо њено име а спомињеш је и мислиш о њој сваких шола сата твојег шишљивог искомплексираног живота !!!!торњај се вуцибатино

          0
          0
        • Au prijatelju al si puko,ti o Zvezdi ne znas nista tek sad vidim!idi beri maline verovatno si iz nekog sela kod Arilja.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter