1
ATP

RODŽER FEDERER: Želim zlato na OI u Riu

Objavljeno: 24.07.15 u 10:23

Drugi reket sveta, švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da bi na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru želeo da dođe do zlatne medelja.

Federeru, koji je tokom karijere stigao do 17 trofeja na Gren slem turnirima, Dejvis kup, „pokupio“ je zlato u dublu na OI sa Stanom Vavrinkom, te mu nedostaje samo najsjajnije odličje u singlu sa OI koje mu je izmicalo proteklih godina.

Sjajni teniser je do sada igrao na četiri olimpijska turnira i najbliži prvom mestu bio je 2012. u Londonu, kada je morao da se zadovolji srebrom posle poraza od Endija Marija u finalu.

– Olimpijske igre 2016. godine u Riju će biti divne. Prvi put sam igrao u Sidneju gde sam ispustio bronzu, ali sam upoznao sadašnju suprugu. Dobro, tada mi je bila devojka. Nosio sam zastavu u Atini 2004, kao i u Pekingu četiri godine kasnije, na moj rođendan. Tada sam osvojio zlatnu medalju u dublu. Sada želim zlatnu – rekao je Federer.

0
0
1 Komentara
  1. Gospodine Federer svoju šansu ste propustili za zlato u singlu na prethodnim olimpijadama. Sada dolaze neki novi momci, a Vi dobro znate na koga mislim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter