0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIJAŠEVIĆ: Sami smo krivi što smo ispali! Srnić: Okrećemo se sledećim izazovima

Objavljeno: 24.07.15 u 13:09

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da će njegova ekipa izvući pouku iz poraza protiv Gabale iz Azerbejdžana i da više neće da se osvrće na utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope, već se vraća da juri vrh u domaćem prvenstvu.  

Naša je greška što smo ispali. Godinu dana se borimo za Evropu i izvući ćemo pouku iz svega što se desilo.

Gabalu zaboravljamo i očekujem da igrači sad ozbiljno shvate narednu utakmicu protiv Rada, koji ima
odlične igrače i trenera. Nadam se dobroj igri – rekao je direktor za sajt Čukaričkog.

Ekipa sa Banovog brda nije iskoristila minimalnu prednost iz Beograda i posle primljena dva gola od Gabale u Bakuu u četvrtak 23. jula završila evropsko takmičenje.

U narednoj utakmici dočekuju Rad 26. jula od 20 časova u okviru Superlige Srbije.

Matijašević je siguran u kvalitet svoje ekipe i očekuje dobar rezultat u šampionatu Srbije.

– Na premijeri je Rad izgubio od Voždovca i učiniće sve da izvuku povoljan rezultat. Mi gledamo svoje dvorište, znamo da smo kvalitetna ekipa i koncentrišemo se na domaće takmičenje. 

Fudbaler Čukaričkog Slavoljub Srnić naveo je da više nema vremena da se razmišlja o porazu protiv Gabale i podseća da je sutra nova utakmica u kojoj očekuje pobedu.

– Poraz od Gabale nam je teško pao, ali moramo to što pre da zaboravimo i da se okrenemo domaćem prvenstvu. Ostaje žal jer smo bili jako blizu još jednog najvećeg klupskog uspeha. Ubedjen sam da smo kvalitetna ekipa koja će već protiv Rada pokazati svoj karakter i prevazići poraz koji boli sve u klubu. Ako nam je cilj vrh tabele onda se moramo pokazati u pravom svetlu baš onda kad je teško –  naveo je
Srnić.

On je na kraju naglasio da je njegova ekipa sem što je čine dobri fudbaleri jaka i na psihološkom planu i da će nastaviti da pobeđuje.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter