7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

UPAD U SVLAČIONICU: FS Srbije pokrenuo istragu!

Objavljeno: 23.07.15 u 16:25

Crvena zvezda je prošle nedelje na Vračaru savladala OFK Beograd sa 6:2 (0:2) u utakmici za koju mnogi tvrde da je nameštena. I dok klubovi negiraju „nečiste“ radnje, Javno tužilaštvo i FS Srbije su pokrenuli istrage.

Naime, srpska „kuća fudbala“ je izdala saopštenje u kom se navodi da će na osnovu prikupljenih informacija da je u poluvremenu utakmice na stadionu Obilića prećeno fudbalerima OFK Beograda pokrenuti internu istragu. Do sada su obavljeni razgovori sa službenim licima, koja su ispitana o svim dešavanjima pre, tokom i posle meča.

FS Srbije će naknadno obavestiti javnost o rezultatima istrage.

0
0
7 Komentara
  1. Ljudi pa ja radim u kladionici i da li znate na koje timove se igraju prelazi sa kontra znakom ? To su Bazel, Rozenborg, Galatasaraj, Fenerbahce, Kopenhagen, Dinamo, Lokomotiva Z… i sto je najgore cesto dolaze pa da li je ko pokrenuo istragu ? Da li se neko setio da pokrene istragu posle utakmica Parizan- Novi Pazar, Partizan-Bezanija, Parizan – OFK BG , posle cirkus utakmica Parizana i Hajduka iz Kule gde su se jos i ismvali Zvezdu Domba i kopanija. Pa u proslom kolu je i Borac Cacak dosao iz 2-1, Borac koji je tesno povezan sa kladionicom Brazil…Jesam navijac CZ ali nemojte da sudimo kad dodje red na Zvezdu, ni meni nije drago kad je igra promenjiva da izaziva sumnju jer prave ekipe gaze 1-1&3+ a drugo „ako“ su namestili sigurno bi se potrudili da bude ubedljivije, mi jedam pa vi dva, pa mi dva pa vi jedan…

    0
    0
    Odgovori
  2. Пaртизaн – Дoњи Срем 4-3 (0-2), 7+&2-1
    Пaртизaн – Чукaрички 4-2 (1-2), 2-1
    Пaртизaн – Нoви Пaзaр 4-3 (0-1), 2-1&7+
    Бежaнијa – Пaртизaн 3-4 (3-1), 7+&1-2
    Пaртизaн – Смедеревo 5-3 (2-1), 7+
    OФК – Пaртизaн 1-3 (1-0), 2-1
    Пaртизaн – БСК 7-0, 7+

    Дa ли је икaдa билo кoјa oд oвих утaкмицa истрaженa?! Дa ли су билo кoју oд њих нoвинaри oкaрaктерисaли кao сумњиву?

    0
    0
    Odgovori
      • A OFK a je kao sila pa Zvezda mora da namesti .. smesan si covek skroz.Pa ako je toliko bolji ,logicno bi bilo da sve dobije iz 1u1 , sto svaka iz 2u1. Kako je lako naci opravdanje za svoj klub ,

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter