0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U PROBLEMU: Božović ostao bez defanzivca

Objavljeno: 22.07.15 u 17:51

Fudbaler Crvene zvezde, Marko Petković, izjavio je da je obnovio povredu tek što se ponovo stavio na raspolaganje šefu struke, Miodragu Božoviću.

On je dodao da ne želi da se obazire na čaršijske priče oko spornog meča njegovog tima iz prvog kola Superlige Srbije i trijumfa nad OFK Beogradom od 6:2.

On je u razgovoru za Goal poručio da je maksimalno fokusiran na obaveze tima u narednom kolu u kojem crveno-beli gostuju Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Iako Petković upozorava na kvalitet rivala pravo je pitanje da li će moći da zaigra na tom meču jer je, kako kaže, obnovio povredu.

– Taman kada sam se oporavio od povrede, doživeo sam prošle nedelje peh da ponovo izvrnem zglob. Još nisam 100 odsto oporavljen od toga, ali biću dobro u narednih par dana, videćemo šta će biti – kazao je Petković.

On se nakon toga osvrnuo na meč sa OFK Beogradom.

–  Što se tiče ovog ludila oko OFK-a – Zvzeda, trudim se da se isključim i da ne obraćam pažnju na to. Ja sam sportista i ostajem to u svakoj narednoj utakmici – kazao je desni bek Marko Petković.

Crveno-beli igraju u narednom kolu protiv Metalca koji će igrati prvi meč pred svojim navijačima i koji je ubedljivo poražen od Partizana.

– Ne očekujemo laku utakmicu. Zato što je Metalac ubedljivo poražen želeće da se pokažu u najboljem svetlu. Sada imaju motiv više jer igraju pred svojom publikom, a u goste im dolazi Crvena zvezda protiv koje svi žele da daju maksimum. Međutim, naš cilj se zna, jer mi uvek idemo na pobedu – kazao je Petković.

Potsetimo, na sumnjuivom meču OFK Beograda i Zvezde jedan navijač je mahao tiketom „iz keca u dvojku“. Takođe, UEFA je najavila veliku istragu oko celog slučaja u kojoj je najavljeno učešće čak i Interpola

Tokom dana bivši igrač i trener Crvene zvezde, Zlatko Krmpotić optužio je nekdašnji klub za nameštanje utakmica. Za to vreme, trener Božović ne želi da razgovara sa medijima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter