0
Evropske lige

PSŽ DREŠI KESU: Nude 65 miliona za Di Mariju

Objavljeno: 22.07.15 u 12:12

Jedna od većih transfer-sapunica ovog leta, bez ikakve dileme, dešava se na relaciji Mančester junajted – Pari Sen Žermen. Kao što je dobro poznato, već mesecima unazad, slušaju se i čitaju priče o potencijalnom transferu Anhela Di Marije u tabor pariskog kluba.

Argentinac je iza sebe ostavio sezonu posutu varikinom u taboru kluba sa „Old Traforda„. Međutim, bledunjave partije nisu promenile mišljenje menadžera „Crvenih đavola„, Luja van Gala, koji je spreman da ovom krilnom napadaču pruži dodatnu šansu za dokazivanje na „Teatru snova„.

Sa druge strane, Loran Blan je uveren da bi angažman Di Marije za njegov klub bio pogodak poput sedmice na lotou te je ubedio prebogate vlasnike kluba, arpaske šeike, da ne zavrću slavinu i da „puste ruku“ kada je reč o ponudi za ovog igrača.

Prema najnovijim informacijama koje stižu iz prestonice Francuske, Pari Sen Žermen u svom budžetu napravio je prostor od 65 miliona evra koliko planira da ponudi Mančester junajtedu za transfer Anhela Di Marije.

Čelnici PSŽ-a smatraju kako se čitava priča oko tog potencijalnog transfera odužila i želeli bi posao da završe pre kraja sedmice i pre povratka ekipe Mančester junajteda sa severnoameričke turneje na kojoj se trenutno nalaze.

Tokom prošle sezone Di Marija je upisao 27 nastupa u Premijer ligi na kojima je postigao svega 3 gola, ali je kreirao čak 11 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter